1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ;

ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ;

 Η Έβερτον μετά την τραγική σεζόν που βίωσε δείχνει να έχει περάσει σε μια φάση αποδοχής της μεταγραφικής αποτυχίας των περασμένων ετών. Ήδη όταν ανακοίνωσε ότι οι Cenk Tosun, Fabian Delph και Gylfi Sigurdsson θα αποχωρούσαν ως ελεύθεροι μετά τη λήξη των συμβολαίων τους στα τέλη Ιουνίου, έγινε σαφές ότι ο σύλλογος είχε μια απώλεια ύψους 82 εκατομμυρίων λιρών.

  Όμως το πρόβλημα του Financial fair play παραμένει, ως αποτέλεσμα η Έβερτον δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε ακριβές κινήσεις. Έτσι αναμένεται από την ομάδα να φύγει και ένας εκ των βασικών αστέρων της ομάδας, με την ομάδα έτοιμη να ακούσει προσφορές για τον Richarlison.

  Η ταμπέλα πωλείται που γράφει η Liverpool echo σε κάποιους παίκτες, δείχνει πως ο στόχος είναι να συσσωρευτεί ένα ποσό που θα βγάλει την Έβερτον από την δύσκολη κατάσταση, βέβαια δεν παύει να παραμένει απογοητευτικό ότι όλοι αυτοί οι παίκτες αγοράστηκαν πανάκριβα από την ομάδα.

 Φυσικά είναι αδύνατον να γνωρίζουμε αν οι τιμές είναι εκτιμήσεις του William Pickworth που γράφει το άρθρο η όπως συχνά γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τιμές είναι μια προσπάθεια προβολής της χαμηλής τιμής των παικτών ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον. Όμως η Έβερτον σύμφωνα με το άρθρο παραχωρεί σε τιμή ευκαιρίας τους

Moise Kean πωλείται με (24 εκατ.) αγοράστηκε με 27,5 εκατ

Yerry Mina πωλείται με (10 εκατ.) αγοράστηκε με 30 εκατ.

Andre Gomez πωλείται με (7,5 εκατ.) αγοράστηκε με 22,5 εκατ.

Michael Keane πωλείται με (5 εκατ) αγοράστηκε με 25 εκατ.

Allan πωλείται με (5 εκατ.) αγοράστηκε με 21,7 εκατ.

Jean-Philippe Gbamin πωλείται με (5 εκατ) αγοράστηκε με 25 εκατ.

και ακόμα κάποιους νεώτερους παίκτες που όπως όλα δείχνουν εκτιμούν στην ομάδα ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν (Virginia,Broadhead και Gibson) . Όσο πικρή και αν είναι η αποδοχή της μεταγραφικής αποτυχίας είναι γεγονός πως πρέπει να φύγουν τα κάποια βαρίδια που κρατάνε πίσω την ομάδα ώστε να έρθουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

αφησε ενα σχολιο