1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡ

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡ

 Η Έβερτον φαίνεται ανήσυχη με τους  συνεχείς τραυματισμούς του Dominic Calvert-Lewin και από την στιγμή που ο Salimon Rondon δεν υπολογίζεται και πρόθεση της ομάδας είναι ο νεαρός Tom Cannon να φύγει δανεικός, υπάρχουν 2 φορ που γράφεται πως θα προσεγγίσει η ομάδα.

 Ένα από τα δύο ονόματα είναι αυτό του Βραζιλιάνου επιθετικού Matheus Cunha που είναι παίκτης της  Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως γράφεται η Έβερτον ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με δανεισμό με σκοπό τη μόνιμη μεταγραφή του το καλοκαίρι, σύμφωνα με το 90min. Ο Βραζιλιάνος διεθνής φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Ισπανική ομάδα στη χειμερινή περίοδο, αφού η έλλειψη αγώνων ως βασικός τον οδήγησε να χάσει την ευκαιρία να είναι στην αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.Η Γουλβς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για μια συμφωνία, αλλά και οι μπλε είναι επίσης στην κούρσα μαζί με την Άστον Βίλα και την Κρίσταλ Πάλας.Ο 23χρονος δεν έχει πετύχει γκολ φέτος αλλά δεν έχει πάρει και ουσιαστικό χρόνο ως βασικός μόλις 2 παιχνίδια απο τα 11 που αγωνίστηκε.

 Ο Σενεγαλέζος Boulaye Dia είναι ακόμα ένα όνομα που απασχολεί στην ομάδα .Ο 26χρονος Dia εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της πορείας της Σενεγάλης ως την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν από τη ήττα με 3-0 από την Αγγλία. Ο Dia σκόραρε στη νίκη 3-1 εναντίον του Κατάρ. Αυτή τη στιγμή δανεικός στη Σαλερνιτάνα, ο 26χρονος κάνει μια καλή σεζόν με έξι γκολ σε 14 παιχνίδια της Serie A. Στην Ιταλική ομάδα έχουν την επιλογή να κάνουν μόνιμο τον δανεισμό του από τη Βιγιαρεάλ για 10 εκατομμύρια λίρες, καθιστώντας τους φαβορί για να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους. Όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Έβερτον και Λιντς παρακολουθούν την κατάσταση και θα μπορούσαν να δράσουν τον Ιανουάριο. Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την Σαλερνιτάνα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να πληρώσει τα 10 εκατομμύρια λίρες δημοπρατώντας τον επιθετικό για ένα άμεσο κέρδος.

αφησε ενα σχολιο