1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ 2

 Η Έβερτον ετοιμάζεται να δώσει τα 2 παιχνίδια της χρόνιας και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα έχει δύο απαραίτητους παίκτες στην 11αδα της τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Γουλβς.

 Αρχικά δεν υπάρχει ακόμα κανένα νέο για τον επιθετικό της ομάδας, τον Dominic Calvert-Lewin. Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος φορ αντικαταστάθηκε πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, μια και ένοιωθε σφίξιμο την βουβωνική χώρα. Ο Sean Dyche όπως και όλοι στην Έβερτον είναι σε αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε και όλοι ελπίζουν να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Άγγλος επιθετικός που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα με την επάνοδο του στα παιχνίδια.

 Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον αριστερό μπακ της ομάδας, Vitalii Mykolenko. ο Ουκρανός είχε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Dyche είπε που θα δούμε αν θα είναι έτοιμος αυτή την εβδομάδα. Αν ο Ουκρανός μπακ δεν τα καταφέρει είναι ένα σοβαρό πρόβλημα γιατί σε συνδυασμό με τις απουσίες των Vinagre,Godfrey αλλά και της αδυναμίας του Mason Holgate να σταθεί σε αυτή την θέση ο Dyche θα πρέπει να πάει πριν το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν με αλχημείες για να καλύψει την θέση του.

 

αφησε ενα σχολιο