1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

 Το μέλλον του Frank Lampard εξετάζεται μετά από την ήττα του Σαββάτου στο Λονδίνο από την Γουέστ Χαμ. Όλοι αναμένουν για σήμερα Δευτέρα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα προπονητή.

 Μεγάλη εντύπωση στο μεταξύ έχει προκαλέσει η απάντηση του Farhad Moshiri το Σάββατο στο skysports, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Lampard. O Farhad Moshiri δήλωσε πως δεν είναι δική του απόφαση. Είναι ξεκάθαρο ότι ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να πάρει την καυτή πατάτα στα χέρια του και να έχει την αποκλειστική ευθύνη για την απόλυση του. Μια και ο Frank Lampard δεν θεωρείτε ο βασικός υπεύθυνος για ένα μεγάλο ποσοστό από τους φίλους της ομάδας για τα αγωνιστικά χάλια που αποδίδονται στην διοίκηση.

 Δημοσίευμα των Times υποστηρίζει ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Kevin Thelwell, ο πρόεδρος Bill Kenwright, η διευθύνουσα σύμβουλος Denise Barrett-Baxendale, ο μη εκτελεστικός διευθυντής Graeme Sharp και  φυσικά ο Moshiri θα συμφωνήσουν όλοι σε μια κοινή πορεία δράσης. Στο ίδιο μέσο ακόμα γράφει, πως ο Kevin Thelwell θα καταρτίσει λίστα διαδόχων αν όμως αυτό χρειαστεί.

  Το Sky Sports έγραφε χθες ότι η Έβερτον λαμβάνει μέτρα για «άμεση βελτίωση», ενώ το talkSPORT ανέφερε «κρίσιμες συνομιλίες» μεταξύ ιδιοκτήτη και προπονητή.Στα πρόθυρα της απόλυσης γράφει πως είναι και η Daily mail περιγράφοντας τις πιθανότητες του να παραμείνει ως “ζοφερές” μια το διοικητικό συμβούλιο θεωρούσε απαραίτητη τη νίκη εναντίον των “Σφύριων”. Τέλος η Telegraph επικαλούμενη πηγές της, γράφει πως η απόλυση του Frank Lampard είναι απλώς θέμα χρόνου.

αφησε ενα σχολιο