1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

 Η Έβερτον εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον το καλοκαίρι για την απόκτηση του Χιλιανόυ επιθετικού και αριστερού μέσου Ben Brereton Diaz.

 Οι μπλε ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπλάκμπερν Ρόβερς τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του καλοκαιριού για την απόκτηση του. Όμως η εμμονή των διοικούντων της Μπλάκμπερν να απαιτούν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια λίρες,οδήγησαν τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο. Η Έβερτον δεν ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει αυτό το ποσό μια και το συμβόλαιο του 23χρονου Χιλιανού, τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τον παίκτη να μην δείχνει καμία πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να έχει κάνει σαφή την πρόθεση του να παίξει στην Πρέμιερ λίγκ.

 Το νεότερο στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η Έβερτον συνεχίζει να παρακολουθεί τον παίκτη που έχει πετύχει 7 γκολ ήδη στην Τσάμπιονσιπ, παρόλο που έχασε και κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με την Mirror σκάουτερ της Έβερτον παρακολούθησαν την περασμένη Τρίτη, την εκτός έδρας ήττα της Μπλάκμπερν από την Γουίγκαν Αθλέτικ σε ένα παιχνίδι όμως που ο Χιλιανός δεν είχε καλή απόδοση. Σίγουρα όμως η εικόνα απο το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αναιρεί τι γεγονός ότι δείχνει ένας παίκτης ικανός να σταθεί στην Πρέμιερ λιγκ.

αφησε ενα σχολιο