1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;

 Η κοινοπραξία Kenyon σύμφωνα με την Telgragh θα καλύψει την αποτίμηση του 1 δισεκατομμυρίου λιρών που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θέλει ο Moshiri για την Έβερτον.

  Ίσως σύντομα να  έχουμε μια νέα εποχή για την Έβερτον καθώς όπως γράφει η Telegraph που πρώτη έβγαλε την είδηση για τις συζητήσεις μεταξύ της κοινοπραξίας του Kenyon και του Moshiri. Οι επίδοξοι αγοραστές της ομάδας είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του νέου σταδίου ως μέρος της προσφοράς εξαγοράς. Μέρες μετά την επίσκεψη της κοινοπραξίας του Peter Kenyon στο Merseyside όπου οι άνθρωποι της κοινοπραξίας είδαν τις εγκαταστάσεις της Έβερτον όπως γράψαμε προχθές, τώρα έρχεται η είδηση ​​ότι ο όμιλος συμφώνησε στην τιμή του 1 δισεκατομμυρίου λιρών για την εξαγορά του συλλόγου.

 Ο μεγαλομέτοχος Farhad Moshiri γράφεται ότι αποτίμησε τον σύλλογο σε περίπου 500 εκατομμύρια λίρες και με το κόστος του σταδίου Bramley-Moore να είναι κλειδωμένο σε περίπου άλλα 500 εκατομμύρια £ που αποτελούν το συνολικό ποσό. Η Telegraph, δημοσίευσε ένα άρθρο λέγοντας ότι ο όμιλος αποφάσισε ότι συμφωνεί με την αποτίμηση που τους παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Moshiri.

 Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας ότι εκτός από την κάλυψη των δαπανών κατασκευής για το νέο στάδιο, ο όμιλος του Kenyon δεσμεύεται επίσης να διαθέσει σημαντικά κεφάλαια μεταγραφών στον Kevin Thelwell και τον Frank Lampard. Υπό τον Moshiri, τα χρήματα για μεταγραφές δεν ήταν αντικείμενο, αλλά αντίθετα είναι οι κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League . Αυτή η είδηση ​​φαίνεται να δείχνει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες αναμένουν να προσελκύσουν περισσότερες χορηγίες που θα ανεβάσουν τα επίπεδα των εσόδων του συλλόγου, επιτρέποντάς τους έτσι να ξοδέψουν περισσότερα σε μεταγραφές παικτών, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

αφησε ενα σχολιο