1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 Η πώληση της Έβερτον μοιάζει όλο και περισσότερο πιθανή, καθώς η αμερικανική κοινοπραξία που εκπροσωπείται από τον Peter Kenyon ήρθε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά της Έβερτον, μετά από συναντήσεις στο Λονδίνο χθες.

 Σύμφωνα με την Mirror, η κοινοπραξία εκφράζει σοβαρό ενδιαφέρον για την εξαγορά του μεριδίου του ιδιοκτήτη Farhad Moshiri, μετά από μια αρχική εξέταση των οικονομικών του συλλόγου. Οι δύο πλευρές μάλιστα έχουν υπογράψει σύμφωνο αποκλειστικότητας, το οποίο αποκλείει συνομιλίες με άλλα μέρη. Έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω συνομιλίες για τις επόμενες ημέρες.

  Η Mirror αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι υπήρχαν άλλα 4 ενδιαφερόμενα μέρη για να αγοράσουν το μερίδιο του Moshiri στην ‘Εβερτον, το οποίο έχει αποτιμηθεί στα 550 εκατομμύρια λίρες. Αν η πώληση δεν προχωρήσει με την Αμερικάνική κοινοπραξία μπορεί να ξεκινήσει συνομιλίες με κάποιο άλλο ενδιαφερόμενο μέρος. Οποιοσδήποτε αγοραστής θα αναγκαζόταν επίσης να πάρει τη σύμβαση ορισμένου χρόνου που έχει υπογραφεί για την κατασκευή του γηπέδου με την εταιρεία Laing O’Rourke. Η οποία ανέρχεται σε ακόμα 500 εκατομμύρια λίρες. Αυτό θα έφτανε τα συνολικά χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για την αγορά της ομάδας παραπάνω απο τα 1,1 δισεκατομμύρια λίρες. Το ποσό αυτό θα εξακολουθούσε να σημαίνει απώλειες για τον Farhad Moshiri, ο οποίος έχει δαπανήσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια λίρες στην Έβερτον από το 2016.

αφησε ενα σχολιο