1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2023/24

Πριν λίγα χρόνια ήταν ένα αξιόλογο λαμπερό γεγονός τα λέγαμε Dixies και η Έβερτον τα έκανε σε αίθουσα με αρκετό κόσμο και προσκλήσεις. Φέτος απλά τα έδωσε ο Sean Dyche στο Finch farm.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 3 χρόνια που η Έβερτον παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό το βραβείο του καλύτερου παίκτη πάει στον τερματοφύλακα Jordan Pickford.

Παίκτης της σεζόν για ανδρική ομάδα: Jordan Pickford

Παίκτης των παικτών της σεζόν για ανδρική ομάδα: Jarrad Branthwaite

Παίκτρια της σεζόν για γυναίκες: Courtney Brosnan

Νεαρός παίκτης της σεζόν για άνδρες: Jarrad Branthwaite

Νεαρή παίκτρια της σεζόν για γυναίκες: Heather Payne

Γκολ της σεζόν: Dominic Calvert-Lewin (vs Liverpool)

Παίκτης της σεζόν κάτω των 21 ετών: Jenson Metcalfe

Βραβείο Spirit of the Blues: The 1878s

 

1 Response

  1. Γελάει ο κόσμος ξεκινάει την ομιλία του ο νταις για φανταστική σεζόν…ζήσε το όνειρο σου να κάνεις προπονητή της Πρέμιερ λιγκ. Κατάντια για την ομάδα σε όλους τους τομείς έχουμε βάλει μπρος για να διαλυθουμε κ να γίνουμε ομάδα Τσάμπιονσιπ από τα οικονομικά διοικητικά μέχρι την ομάδα με συνεχή αφαίμαξη ταλέντου κάθε χρόνο ότι καλό έχουμε να το πουλάμε για να βγαίνει η χρονιά οικονομικά. μιλάμε για μαθηματική ακρίβεια πορεία προς Τσάμπιονσιπ. Φαίνεται να στραβωνει ευτυχώς η πώληση στην 777 που είναι ευλογία ευτυχώς δεν θα μπλέξουμε με Αμερικανούς κερδοσκόπους. Πρέπει να προχωρήσει επιτέλους η πώληση της ομάδας πόσο ακόμα θα πάει αυτή η τραγωδία.να έρθουν νέοι άνθρωποι να αλλάξουν τα πάντα στο αγωνιστικό κομμάτι να φέρουν προπονητή κανονικό δεν χρειάζονται για αρχή πολλά λεφτά για να αλλάξει η εικόνα κ να είσαι ανταγωνιστικός κ να μην πονάνε τα μάτια μας με Sean dyche football όχι άλλο κάρβουνο

αφησε ενα σχολιο