1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ LAMPARD O ΒΕΝΙΤΕΖ

 Ο πρώην προπονητής της Έβερτον, Rafa Benitez, προέτρεψε τον νυν προπονητή Frank Lampard να «αναλάβει την ευθύνη» εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης για τον υποβιβασμό.

 Παρόλο που η ομάδα μας όταν απολύθηκε ο Ισπανός προπονητής είχε κερδίσει μόλις μία φορά στην Premier League από τον Σεπτέμβριο και ήταν 15η στην βαθμολογία, έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Benitez μιλώντας στην ισπανική Daily AS δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει την ευθύνη ο νυν μάνατζερ. “Μόλις φύγαμε, η Έβερτον έκανε πέντε νέες μεταγραφές, επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες πίσω και είχε έναν νέο προπονητή, ο οποίος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη”.

 Ο Ισπανός μίλησε επίσης για την αποχώρησή του από τον σύλλογο, ενώ ανέφερε την επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως έναν από τους λόγους για τους οποίους του έδειξαν την πόρτα. “Ήταν μια απόφαση με μια συγκεκριμένη λογική εκείνη την εποχή, φαίνεται ότι έκανα λάθος. Αλλά δεν το βλέπω έτσι. Εκείνη τη στιγμή, η Έβερτον ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα, πιστεύαμε ότι θα λειτουργούσε. Αλλά όταν φύγαμε ήμασταν έξι βαθμούς πίσω από τη δέκατη θέση, με δύο αγώνες λιγότερους και έξι βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό», είπε. “Ήταν μια χειρότερη θέση από το αναμενόμενο, αλλά συνεπής και ρεαλιστική με την επένδυση και τους τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για υπομονή, εμπιστοσύνη, αλλά ο κόσμος νευριάζει, τα social media επηρεάζουν τα πράγματα και λαμβάνεται μια απόφαση”.

αφησε ενα σχολιο