1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Ο DCL

Ο Dominic Calvert-Lewin πιστεύει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν μια ατζέντα εναντίον της Έβερτον και ήταν απελπισμένοι να δουν τον σύλλογο να εμπλέκεται σε έναν αγώνα για τον υποβιβασμό αυτή τη σεζόν.

 O 27χρονος επιθετικός , μιλώντας στο επίσημο πρόγραμμα των αγώνων του συλλόγου, είπε ότι ο ίδιος, όπως και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, ένιωθε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί επέλεγαν την ομάδα του για ζωντανή κάλυψη, καθώς πίστευαν ότι οι μπλε θα παλεύουν μέχρι το τέλος για τον υποβιβασμό. Αναλυτικά είπε

 “Σίγουρα αισθάνομαι την ευθύνη να αγωνιστώ στη γωνία αυτού του συλλόγου. Οδηγώ τη γραμμή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έβερτον και αυτή είναι μια ευθύνη που ποτέ δεν έχω και ποτέ δεν θα την πάρω ελαφρά. Φυσικά, αυτό είναι στο μυαλό σου μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από το γήπεδο. Αν μου κάνουν ερωτήσεις για κάτι, ξέρω ότι υπάρχει καθήκον να εκπροσωπώ σωστά τον σύλλογο και να υπερασπίζομαι εμάς όταν χρειάζεται. Έμοιαζε σαν να υπήρχε μια ατζέντα εναντίον μας  όσον αφορά το ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα έβαζαν όλα τα παιχνίδια μας στην τηλεόραση με την ελπίδα ότι θα βρισκόμασταν στο χείλος του υποβιβασμού.

 Ο Calvert-lewin συνέχισε λέγοντας “ Έμοιαζε σαν να προσπάθησαν να φτιάξουν τη δική τους αφήγηση, αλλά εμείς φτιάξαμε το δικό μας και ανατρέψαμε εντελώς το σενάριο τους με τρεις νίκες σε έξι ημέρες. Στη συνέχεια, όσον αφορά τη νίκη στο ντέρμπι, τους βάλαμε για ύπνο , αφού δεν είχαμε κερδίσει στο Goodison για λίγο καιρό. Δημιουργούμε νέες αφηγήσεις, νέα ιστορία. Είναι πάνω μας.

  Το No9 της ομάδας συνέχισε «Νομίζω ότι [η φανέλα Νο. 9] φέρνει κάτι μαζί της. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, είναι δύσκολα  μην με παρεξηγείτε. Είναι ένα σκληρό φορτίο για να το μεταφέρεις. Από την άλλη πλευρά, όταν πάει καλά, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση. Κοιτάξτε τώρα, σκοράροντας τέσσερα γκολ στα πέντε παιχνίδια και να έχεις τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά σου… δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Οι άνθρωποι μιλούν για τη σημασία της ενσάρκωσης του πνεύματος του συλλόγου και αισθάνομαι ότι, φυσικά, το έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια  γνωρίζοντας πόσο σημαίνει για τους ανθρώπους. Το καταλαβαίνω. Ειλικρινά, στις πιο δύσκολες στιγμές, έχω κοιτάξει την οδό Gwladys και έχω δεχτεί κριτική και νιώθω την οργή, αλλά μετά, από την άλλη πλευρά, έχω δει την αγνή αγαλλίαση που φέρνει  ανθρώπους που έχουν δούλεψα σκληρά όλη την εβδομάδα για να έρθουν και να μας δουν να παίζουμε, και ελπίζω να με δουν να σκοράρω γκολ. Αυτό είναι τεράστιο. Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς και μπορώ να το αντιμετωπίσω, αλλά το να τους δώσω αυτό το αίσθημα χαράς και να τους δώσω αυτή την απελευθέρωση είναι τεράστιο πράγμα. Παίρνω το ίδιο πράγμα . Δεν δουλεύω όλη την εβδομάδα για να μην έχω αυτό τον ενθουσιασμό το Σαββατοκύριακο.”

αφησε ενα σχολιο