1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

 Χθες η Liverpool echo και ο ρεπόρτερ Chris Beesley, είπε πως σύμφωνα με πληροφορίες η εξαγορά της Έβερτον από την κοινοπραξία που εκπροσωπείτε από τον Kenyon έχει τελειώσει αρνητικά όμως σήμερα το inews γράφει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι «ακόμα σε εξέλιξη» την ίδια στιγμή που νέες κοινοπραξίες είναι έτοιμες να μπουν στο παιχνίδι.

 Το πρώτο δεδομένο είναι ότι η το σύμφωνο αποκλειστικότητας του Farhad Moshiri με την κοινοπραξία του Kenyon έληξε στις 30 Ιουνίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομιλίες έχουν τερματιστεί. Όμως η κούρσα εξαγοράς της Έβερτον δεν είναι πλέον κούρσα με ένα άλογο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δύο νέες κοινοπραξίες θέλουν τώρα να κάνουν τη δική τους μελέτη και να μιλήσουν με τον Moshiri για την εξαγορά της ομάδας.

  Οι νέοι ανταγωνιστές στον αγώνα της εξαγοράς της Έβερτον λέγεται ότι είναι και οι δύο «καλά χρηματοδοτούμενοι», αλλά ακόμα κανένα όνομα δεν έχει διαρρεύσει. Σε αυτή την φάση δεν είναι δυνατόν να αποκλείσουμε τίποτα καθώς μπορεί η φημολογία για νέες κοινοπραξίες να είναι υπαρκτή. Μπορεί η πλευρά Moshiri να προσπαθεί να ασκήσει πίεση προς την κοινοπραξία του Kenyon η ακόμα να οδεύει προς ναυάγιο η πώληση.

 Είναι θετικό αν ισχύει η φημολογία να βλέπεις την Έβερτον να προσελκύει ενδιαφέρον και πιθανότατα μια από τις τρεις κοινοπραξίες θα πετύχει τη συμφωνία, μια και όπως όλα δείχνουν ο Moshiri είναι αποφασισμένος να πουλήσει. 

αφησε ενα σχολιο