1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

 Όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στο greektoffees βλέπουμε όλα τα πιθανά σενάρια που σώζουν την κατηγορία για την ομάδα μας.

 Το ιδανικό σενάριο είναι η Έβερτον να κερδίσει την Μπόρνμουθ σε αυτή την περίπτωση δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι Λιντς και η Λέστερ αφου η νίκη σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα εξασφαλίζει την σωτηρία στην Έβερτον.

 Το άλλο σενάριο είναι η ισοπαλία με την Μπόρνμουθ σε αυτή την περίπτωση η Έβερτον παραμένει στην Πρέμιερ λιγκ μόνο αν δεν κερδίσει η Λέστερ γιατί σε αντίθετη περίπτωση η Λέστερ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων απο την ομάδα μας και έτσι παραμένει εκείνη στην Πρέμιερ λιγκ.

 Το χειρότερο σενάριο όλων είναι η Έβερτον να ηττηθεί από την αδιάφορη Μπόρνμουθ μέσα στο Goodison park ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να σωθεί η ομάδα. Αν η Λέστερ και η Λίντς δεν κερδίσουν.

 Υπάρχουν 2 θετικά μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής.Το πρώτο είναι ότι η Έβερτον κρατάει την τύχη της στα χέρια της έστω και αν προσωρινά μετά την ισοπαλία με την Γούλβς φάνηκε να υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χαθεί αυτό το πλεονέκτημα. Το δεύτερο θετικό είναι ότι οι 2 αντίπαλες ομάδες στην μάχη του υποβιβασμού έχουν ελπίδες μόνο με νίκη.

 

 

αφησε ενα σχολιο