ΤΕΛΟΣ;

 Δύο ειδήσεις  για την Έβερτον που αφορούν τους αντίθετους βίους των Dele Ali και Moise Kean οι δύο παίκτες είναι δανεικοί σε Μπεσίκτας και Γιουβέντους.

 Αρχικά μια ανάσα από το «διαζύγιό» του με την Μπεσίκτας γράφεται πως βρίσκεται ο Dele Alli, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι και επικράτησε ο… κακός χαμός στην Κωνσταντινούπολη κατά την άφιξή του.Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε, καθώς έχει μόλις 2 γκολ σε 8 παρουσίες και ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει έως το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Τούρκων ο Dele Alli ενεργούσε αντιεπαγγελματικά. Οι ισχυρισμοί ανέφεραν ότι ο Alli παίζει κάτω από τα στάνταρ του, μετά την αποχώρηση του Γάλλου προπονητή Valérien Ismaël από την ομάδα και το τεχνικό τιμ της Μπεσίκτας φαίνεται να μην είναι καθόλου ικανοποιημένο.  Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι μεγάλες.

Αντίθετη πορεία για τον Moise Kean σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο 22χρονος Ιταλός τα πάει καλά και έχει φτάσει τα 5 γκολ σε 19 εμφανίσεις. Η Γιουβέντους που μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου έψαχνε τρόπο να μην αποφύγει τα 28 εκατομύρια +3 μπόνους της υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς του το καλοκαίρι γράφεται τώρα μετά τις εξαιρετικέε εμφανίσεις του τελευταίου μήνα πως θέλει να ενεργοποιηθεί η ρήτρα απο τον Ιανουάριο. «Ο Moise τα πάει πολύ καλά τώρα και θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Γιουβέντους για πολλά χρόνια», ανέφερε η ατζέντης του Ιταλού επιθετικού, Ραφαέλα Πιμέντα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την παραμονή του.

αφησε ενα σχολιο