1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΑΒΟΡΙ Ο TEXTOR-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ

ΦΑΒΟΡΙ Ο TEXTOR-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

 Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία του Farhad Moshiri στην 777 Partners στις 31 Μαϊού όλα τα δημοσιεύματα θεωρούν απίθανο, να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Με τον John Textor να προβάλει ως το νέο φαβορί για την αγορά της Έβερτον.

 Ο John Textor όπως γράψαμε πριν λίγες μέρες, ενδιαφέρεται να αγοράσει τον σύλλογο και προσπαθεί να πουλήσει το μερίδιό του στην Κρίσταλ Πάλας. Κάτι που ίσως είναι αγκάθι στην προσπάθεια του να αποκτήσει την ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Alan Myers υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την ομάδα που ίσως προλάβουν τον John Textor.

 Εκτός από την MSP Sports Capital που δεν θεωρείτε πλέον ως φαβορί, παρά το ότι μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχο της εταιρίας του Farhad Moshiri που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της ομάδας. Διαβάζουμε ακόμα για μια εταιρία από τις Η.Π.Α που βρίσκεται εδώ και καιρό στο παρασκήνιο, ενώ θεωρείτε πιθανό να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον όμιλο από την Σαουδική Αραβία η το Κατάρ. Με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

αφησε ενα σχολιο