1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟΥΣ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΟΥΣ

  Μεταγραφικές φήμες για 2 μέσους με πείρα και πολύχρονη παρουσία στην Πρέμιερ λιγκ έχει το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Έβερτον αυτές τις μέρες.

 Ο Δανός Christian Eriksen που πέρασε το τελευταίο 6μηνο στην Μπρέντφορντ φέρεται πως ενδιαφέρει την Έβερτον. Ο Ericksen πραγματοποίησε μια εκπληκτική επιστροφή με την Μπρέντφορντ μετά την σοβαρή περιπέτεια του το περασμένο καλοκαίρι όταν σταμάτησε η καρδιά του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Parken Stadium, στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro. Τότε είχε ακουστεί έντονα ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο Όμως ο 30χρονος μέσος όχι μόνο επέστρεψε αλλά με 4 ασίστ και 1 γκολ σε 11 εμφανίσεις έκανε αισθητή την παρουσία του στην Πρέμιερ λιγκ. Το γεγονός ότι είναι ελεύθερος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Το TalkSPORT ισχυρίζεται ότι η Έβερτον είναι ανάμεσά στις ομάδες που ενδιαφέρονται, καθώς ο Frank Lampard θέλει να αναδιαμορφώσει την ομάδα του μετά τον περιπέτεια της περασμένης σεζόν.

 

 Ο Ισπανός Adama Traore σύμφωνα με το Football Insider ενδιαφέρει την Έβερτον σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Richarlison. Η Mπαρτσελόνα στην οποία ήταν δανεικός από την Γουλβς το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν ο Traore αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του. Με ένα χρόνο μόλις να παραμένει στο συμβόλαιο του η Γούλβς γράφεται πως θέλει να τον παραχωρήσει. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας μας Kevin Thelwell τον γνωρίζει αρκετά καλά μια και ήταν αυτός που τον έφερε στην Γουλβς. Μια προσφορά περίπου 20 εκατομμυρίων λιρών είναι πιθανό να είναι αρκετή για να κλείσει η συμφωνία, αν και η Έβερτον θα μπορούσε να ανοίξει το χορό και με χαμηλότερη προσφορά.

 

αφησε ενα σχολιο