1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φινίτο λα μούζικα, πασάτο

Φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φιέστα…

H τελευταία στροφή έφτασε σε άντρες και γυναίκες…

Άρσεναλ-Έβερτον

Μπρίστολ Σίτι-Έβερτον

Κοινός παρονομαστής είναι ότι παίζουμε εκτός έδρας…

Στα μάτια μου, το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι χαμένο για αρκετούς λόγους, αντίθετα το ματς με την Μπρίστολ θα κλείσει με θετικό παρονομαστή!

Πως τώρα εμπλέκεται η Έβερτον για το τελευταίο crush test με Άρσεναλ και Σίτι;

Προπονητής της Άρσεναλ ο Μίκελ Αρτέτα, που έγινε το αγαπημένο παιδί των ζαχαρωτών και κάθε φορά μιλά με θετικά λόγια για την ομάδα μας. Στον αντίποδα η Σίτι αγωνίζεται στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ, στην οποία προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες στην τελευταία του συμμετοχή με τους Χάμερς. Ο Μόγιες λατρέυει τον Αρτέτα, θεωρώ ότι έστω μία ισοπαλία θα την πάρουν με την Σίτι και η Άρσεναλ θα μας κερδίσει. Οπότε τροπαιούχος θα βγουν οι Γκούνερς.

Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όλα είναι εφικτά και ανέφικτα.

Όσο για τα κορίτσια μας έχουν κάνει ένα ντεμαράζ προς στο τέλος και έχουν ανέβει στην 8η θέση, δε θεωρώ πως θα χάσουμε από την Μπρίστολ (1Ν, 3Ι, 17Η). Όμως σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας μπορεί να πέσουμε και στην 10η θέση ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Στόχος είναι και στα 2 τμήματα να βρεθεί σοβαρή εταιρία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο για να μπορέσουμε να δούμε πάλι ένδοξες στιγμές στο σύλλογο. Γιατί η φράση “Φινιτο λα μούζικα, πασάτο λα φιέστα” ήρθε είδε και απήλθε…

αφησε ενα σχολιο