1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

 Η Πρέμιερ λιγκ συνεχίζει να κρατάει όμηρο την Έβερτον με το θέμα της πώλησης της στην εταιρία 777 Partners,εδώ και 6 μήνες. Την ίδια στιγμή που δεν έχει κανένα πρόβλημα και χωρίς ντροπή παραπέμπει και τιμωρεί μια ακέφαλη ομάδα.

 Τώρα φαίνεται ότι ο όμιλος που εδρεύει στο Μαϊάμι θα πρέπει να ξεπεράσει άλλο ένα νέο εμπόδιο προτού ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τις ελπίδες του να αναλάβει την ιδιοκτησία της Έβερτον.Σύμφωνα με τον Joe Thomas της Liverpool echo θα διεξαχθούν νέοι έλεγχοι. «Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν από ένα όργανο που ονομάζεται Ανεξάρτητη Εποπτική Επιτροπή, η οποία έχει την εξουσία να στείλει την υπόθεση πίσω στο διοικητικό συμβούλιο της Πρέμιερ Λιγκ εάν κρίνει ότι δεν κατέληξε σε «λογικό» συμπέρασμα», αναφέρει το άρθρο.«Το πάνελ δημιουργήθηκε μετά από αλλαγές που συμφωνήθηκαν από κορυφαίους συλλόγους τον Μάρτιο του περασμένου έτους.Η πρώτη απόφαση που αναθεωρήθηκε ήταν αυτή της απόκτησης του 25% του Sir Jim Ratcliffe στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα φέτος. Η προσφορά εξαγοράς της Έβερτον είναι πιθανό να είναι η δεύτερη φορά που μια τέτοια επιτροπή τίθεται σε δράση, με αυτή που αξιολόγησε την κίνηση του Ράτκλιφ να είναι η πρώτη.”

 Το ζήτημα ιδιοκτησίας καθυστερεί σε συνεχή βάση από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν η 777 συμφώνησε να αγοράσει όλες τις μετοχές του Farhad Moshiri σε μια συμφωνία που προκάλεσε έκπληξη. Έχουν περάσει έξι μήνες από την εν λόγω ανακοίνωση και παρόλο που έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος με την Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς να δίνει το πράσινο φως, όλοι ακόμα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η υπόλοιπη διαδικασία. Εν τω μεταξύ, η εταιρία έχει δανείσει εκατομμύρια στον σύλλογο και αυτή η χρηματοδότηση έχει αποδειχθεί καθοριστική για τη διατήρηση των πραγμάτων. Αλλά δεν είναι διατεθειμένη και δικαίως να το κάνει αυτό για πολύ καιρό ακόμη.

 Μοιάζει δεδομένο ότι η καθυστέρηση και οι τιμωρίες δεν έχουν καμία σχέση με την Έβερτον και είναι καθαρά υποκινούμενες, με μοναδικό στόχο να πλήξουν αυτόν που θεωρούν ως τον αφανή μεγαλομέτοχο της Έβερτον, τον Άλισερ Ουσμάνοφ.

 

αφησε ενα σχολιο