1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ένας χαμένος τίτλος

Ένας χαμένος τίτλος

Αν και εκ προοιμίου ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο του League Cup, όμως δεν περίμενα να μην φτάσουμε έστω στην φάση των νοκ άουτ (εδώ θα διαβάσετε τη συμβαίνει με το League Cup γυναικών https://greektoffees.gr/sheffield-united-vs-everton-0-3/ ).

Πρώτη στον όμιλο βγήκε η Aston Villa και απλά για τη δεύτερη θέση θα παλέψουμε με την Man. United. Είμαστε ισόβαθμοι όμως υπερτερούν στην διαφορά γκολ (+2 γκολ έναντι εμάς με +1). Οπότε πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ από τη United σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η τελευταία αγωνιστική είναι Everton v Durham & Man. United v Sheffield United, αυτή τη στιγμή ο όμιλος μας δίνει πρόκριση στη 2η ομάδα ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Όμως παρόλα αυτά στο προηγούμενο ματς κόντρα στη United χάσαμε πολύ εύκολα με 4-2, όντας στο πρώτο 20′ ήδη με 3-0!!!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε και πάλι στο πρωτάθλημα ευελπιστώντας για εύκολη νίκη κόντρα με  τη Brighton και να διασκεδάσουμε τις τελευταίες μας ήττες με United στο κύπελλο και Arsenal στο πρωτάθλημα. Όποιος ενδιαφέρετε να δει το ματς είναι ελεύθερο στην πλατφόρμα της FA.

αφησε ενα σχολιο