1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ CALVERT-LEWIN

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ CALVERT-LEWIN

Οι σκέψεις όλων των Εβερτόνιανς πήγαν στο κακό όταν είδαν τον Neal Maupay να αντικαθιστά τον Dominic Calvert-Lewin με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

 Κάποιοι έλπιζαν ότι ήταν για λόγους τακτικής η απλά για να τον ξεκουράσει ενόψει των δύο τελικών που έρχονται. Όμως τελικά ο Sean Dyche αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα που υπάρχει φόβος τραυματισμού στην βουβωνική χώρα  για τον επιθετικό της ομάδας μας. Έτσι υπάρχει περίπτωση η Έβερτον να παίξει για την παραμονή της χωρίς τον βασικό της επιθετικό.

  Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να μάθουν ποια είναι η έκταση του προβλήματος στη βουβωνική χώρα και αν και πόσο θα πρέπει να μείνει εκτός ο Calvert-Lewin ενόψει των δύο κρίσιμων τελευταίων αγώνων της σεζόν. Στην συνέντευξη τύπου ο Sean Dyche μιλώντας μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι,  εξήγησε τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Έπρεπε να πάρω μια απόφαση γιατί ένιωθε τη βουβωνική χώρα του. Ένοιωθε σφιχτή την βουβωνική χώρα, αλλά οι σφιχτές βουβωνικές χώρες μπορεί να οδηγήσουν σε κατεστραμμένες βουβωνικές χώρες, γι’ αυτό έπρεπε να τον αντικαταστήσω, τόσο απλό. Θα ήταν πιο δύσκολο αν ήταν 0-0, αλλά στο 2-0 επρέπε να πάρω την απόφαση. Dom, βγαίνεις.” Ήθελε να του δώσω μια ευκαιρία αλλά είπα : «Όχι, όχι, όχι, πρέπει να φύγεις».

 

αφησε ενα σχολιο