1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΕΝΤΑΡΑ (ARSENAL-EVERTON 5-1)

ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΕΝΤΑΡΑ (ARSENAL-EVERTON 5-1)

Απογοητευτική ήταν η τελευταία εκτός έδρας αγωνιστική για την Έβερτον, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 στο Emirates για να ολοκληρώσει μια σεζόν με πάρα πολλές απογοητεύσεις . Η Έβερτον θα αγωνίζεται στην Premier League την επόμενη σεζόν, αλλά υπάρχει τεράστια δουλειά για τον Frank Lampard, το προπονητικό του επιτελείο και τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου Kevin Thelwell, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα έχουμε ποτέ ξανά μια τέτοια σεζόν.

Με τους πανηγυρισμούς και την ευφορία της παραμονής να ειναι ακόμα στη σκέψη μας, ταξιδέψαμε στην πρωτεύουσα για την τελευταία αγωνιστική αυτής της πολύ κακής χρονιάς, για την αναμέτρηση με την Arsenal και τον Mikel Arteta.

Για την Έβερτον, αυτό το παιχνίδι είχε πολύ μικρή σημασία. Μετά την τρομερή ανατροπή απέναντι στην Crystal Palace, οιToffeesμπήκαν στην αναμετρηση με χαλαρή διάθεση.

Όπως αναμενόταν, ο προπονητής της Έβερτον, Frank Lampard, προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές στην ομάδα, επιλέγοντας να αφήσει εκτός τους Richarlison, Pickford, Mikolenko και Coleman. Ο Lampard είχε επισημάνει ότι οι παίκτες που δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής θα παίξουν κόντρα στην Arsenal, καθώς η παραμονη στην Premier League είναι εξασφαλισμένη και δεν διακυβεύονται πολλά την τελευταία αγωνιστική για τουςToffees.

Ο Tom Davies έκανε την πρώτη του εμφάνιση από τον Νοέμβριο. Ο Kenny επέστρεψε στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Burnley. Ο Dele Ali ξεκίνησε βασικός μετά τη θεαματική του εμφάνιση κόντρα στην Palace. Ο Begovic ξεκίνησε κατω απο τα δοκαρια κάνοντας την τρίτη του συμμετοχή στην Premier League με την ομαδα μας. Ο Jarrad Branthwaite επέστρεψε στην ενδεκάδα αφού εξέτισε την ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα και τέλος, ο Demarai Gray ξεκίνησε αντί του Anthony Gordon.

Η Everton ταπεινώθηκε με ήττα 5-1, καθώς η Arsenal έδειχνε πολύ καλύτερη από τους Toffees . Οι παίκτες του Mikel Arteta έδειχναν κυρίαρχοι από την αρχή και δεν είχαν σχεδόν καθόλου κακές στιγμές στο παιχνίδι τους. Οι Gabriel Martinelli, Cedric Soares, Eddie Nketiah, Gabriel και Martin Odegaard μπήκαν στον πίνακα των σκόρερ για τους Gunners, ενώ ο Donny van de Beek σημείωσε το γκολ για την Everton.

Η ήττα δεν σημαίνει τίποτα, καθώς η παραμονή μας ήταν εξασφαλισμένη, αλλά δείχνει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά το καλοκαίρι, καθώς η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων

 

αφησε ενα σχολιο