1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΚΑΙΡΗ -ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΗ

ΑΚΑΙΡΗ -ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΗ

 Η μικρή συμμετοχή στην διαμαρτυρία της ομάδας οπαδών της Έβερτον The 27 Campaign,  είναι δύσκολο να αξιολογηθεί ως συμμετοχή.Μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα, μια και είναι λίγο off season εποχή για ποδόσφαιρο.

 Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή η The 27 Campaign λέει κάποια πράγματα που ακούγονται όμορφα στα αυτιά μας, πρέπει να στηριχθεί η άκαιρη και αναίτια διαμαρτυρία της. Αρχικά αν διαβάσουμε το μήνυμα μόνο του banner που κυκλοφορεί στα social media όλα μοιάζουν λογικά. Ναι προσωπικά συμφωνώ απόλυτα δεν ανεχόμαστε το συνεχές χαοτικό μάνατζμέντ που έφερε την ομάδα σε αυτό το σημείο.

 Προσωπικά επίσης δεν αντέχω να κάνει ο μεγαλομέτοχος μεταγραφές. Δεν αντέχω να έχουμε στην Έβερτον το δεύτερο πιο ακριβό δ.σ στην Πρέμιερ λιγκ. Δεν αντέχω ακόμα και την έλλειψη σεβασμού στον κόσμο της ομάδας.

 ΑΛΛΑ η διαμαρτυρία καλοκαιριάτικα τι ακριβώς εξυπηρετούσε; Για ποιο ακριβώς λόγο ο μέσος Εβερτόνιαν έπρεπε να διαμαρτυρηθεί;

 Για το χαοτικό μάνατζμεντ; μα συμβαίνει εδώ και 6 χρόνια. Αν θέλουν τον Moshiri να πουλήσει έπρεπε να το πουν ξεκάθαρα αλλά και αυτό το απέφυγαν. Στην επιστολή μιλάνε για έλλειψη δέσμευσης του μεγαλομετόχου και σκέφτηκα μας δουλεύουν ; Υπάρχει ποιο δεσμευμένος ιδιοκτήτης από αυτόν που έχει δαπανήσει πάνω από 600 εκατομμύρια για την ομάδα και φτιάχνει και γήπεδο, δηλαδή άλλα 500 εκατομμύρια. Μεταγραφές δεν είπαν ότι δεν θα κάνουν απλά λόγω του FFP χρειάζεται περισσότερη υπομονή.

 Πριν λίγες μέρες ο Moshiri βγήκε και είπε ακριβώς αυτά τα πράγματα. Πρώτα ότι δεν πουλάει. Ότι συνεχίζει το γήπεδο και δεσμεύεται για την ομάδα. Ζήτησε ακόμα υπομονή ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για προσθήκες στην ομάδα. Όσο για την επικοινωνία με τους οπαδούς έφτιαξε μόλις μια συμβουλευτική επιτροπή φιλάθλων της Έβερτον.

 Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η συγκεκριμένη διαμαρτυρία είναι τόσο άκαιρη και αναίτια που το μόνο που φέρνει είναι τοξικότητα, γιατί απλά δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει και τα όποια ερωτήματα θέτει έχουν ήδη απαντηθεί. Χώρια που αν διαμαρτύρεσαι χωρίς αυτό που ζητάς να είναι ξεκάθαρο, χάνεις την αξιοπιστία σου.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο