1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ MINA

ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ MINA

 Η γενική πεποίθηση είναι ότι ο Yerry Mina ασχέτως από την έκβαση που θα έχει η μάχη για τον υποβιβασμό, θα φύγει από την Έβερτον στο τέλος της σεζόν. Όμως το Football insider γράφει ότι η Έβερτον αλλάζει γνώμη για τον Mina.

 Όπως οι περισσότεροι Εβερτόνιανς θα έχετε ακούσει η διαβάσει το συμβόλαιο του 28χρονου Κολομβιανού άσου, λήγει τον επόμενο μήνα. Οι συνεχείς τραυματισμοί του έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση, ότι ο 28χρονος σέντερ μπακ θα αποτελέσει παρελθόν για την Έβερτον, μια και δεν δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στην Έβερτον όσα όλοι θα θέλαμε.

 Όμως η αξία του όταν είναι σε θέση να αγωνιστεί να είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ οι ικανότητα του να μπαίνει στο μυαλό κάθε αντίπαλου επιθετικού και να τον επηρεάζει είναι μοναδική. Σύμφωνα με όσα γράφει το Football Insider, ο Sean Dyche εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Μπράιτον όπου η Έβερτον κέρδισε με το εντυπωσιακό 1-5.

 Στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ λιγκ και ίσως ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, Erling Haaland θα θυμάται για μέρες την συνάντηση του με τον  Κολομβιανό αμυντικό. Σπρωξιές, γρατσουνιές, τσιμπήματα (φώτο δίπλα) και τα αγαπημένα “γαλλικά” του Κολομβιανού έκαναν έξαλλο τον Pep Guardiola που δήλωσε ότι του είπε μετά το παιχνίδι “Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αυτό που κάνεις σε κάθε παιχνίδι. Του είπα ότι είσαι αρκετά καλός παίκτης για να μην τα κάνεις αυτά.

 Εάν ο Mina παραμείνει σε φόρμα και συνεχίσει να λάμπει από τώρα έως το τέλος της σεζόν, είναι αρκετά πιθανόν να γίνει η έκπληξη και να προσφερθεί νέο συμβόλαιο όπως γράφει το football insider . Το πρόβλημα είναι ότι οι συνεχείς τραυματισμοί δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν τον μισθό που έχει τώρα στην ομάδα, έτσι μένει να δούμε αν ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα δεχθεί να μειώσει τους μισθούς του για να παραμείνει στην Έβερτον.

 

 

αφησε ενα σχολιο