1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ VAN DE BEEK

Μόλις πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ο δανεισμός για το υπόλοιπο της σεζόν του Donny Van de Beek από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ομάδα μας.

Ο διεθνής Ολλανδός Donny Van de Beek, ο οποίος αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19 του Άγιαξ , επιμένει ότι μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του δουλεύοντας υπό τον νέο προπονητή της Έβερτον Frank Lampard. Ο Lampard έπαιξε αποφασιστικό ρόλο ώστε να έρθει ο Ολλανδός στην Έβερτον

 Στις πρώτες του δηλώσει ο 24χρονος μέσος είπε: “Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι παίκτης της Έβερτον, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος… υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες εδώ και ήρθα γιατί θέλω να τους βοηθήσω να ανέβουν στην βαθμολογία. Ελπίζω να φέρω τις ποδοσφαιρικές μου ιδιότητες, τις πάσες μου και, φυσικά, να σκοράρω γκολ. Είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μου να σκοράρω και να δίνω ασίστ και θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά. Και δεν είναι μόνο επιθετικό, πρέπει να αμύνεσαι ως μέσος και μπορώ να το κάνω κι εγώ. Είχα μια πολύ θετική συνάντηση με τον νέο προπονητή. Έχουμε τις ίδιες ιδέες για το ποδόσφαιρο και είχε μεγάλη επιρροή στην απόφασή μου. Έπαιζα εναντίον του όταν ήμουν στον Άγιαξ και ήταν στην Τσέλσι [ως προπονητής], οπότε με ξέρει ως παίκτη. Πιστεύει ότι έχω προσόντα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν γιατί ήταν λίγο στην ίδια θέση ένας παίκτης της μεσαίας γραμμής που σκόραρε πολλά γκολ. Μπορεί να με βοηθήσει πολύ, οπότε νομίζω ότι βρίσκομαι σε καλό σημείο. Θέλω να βελτιωθώ με την Έβερτον. Υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούν να γίνουν καλύτερα και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να το κάνω αυτό.

 

 

αφησε ενα σχολιο