1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο COADY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο COADY

 Δανεικός για την σεζόν 2022/23 στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Conor Coady.

 Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 30, είναι η τέταρτη προσθήκη της Έβερτον την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Γεννημένος στο Merseyside, ο Coady ξεκίνησε την καριέρα του στη Λίβερπουλ, αλλά έκανε τις πρώτες του συμμετοχές ως δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το 2013/14 πριν μετακομίσει μόνιμα στη Χάντερσφιλντ μετά από μόλις μια σεζόν εκεί μεταγράφηκε στην Γούλβς. Με την Γούλβς πανηγύρισε την άνοδο στην Πρέμιερ λιγκ το 2018. Με την άνοδο έγινε και αρχηγός της Γούλβς όπου τις τελευταίες τέσσερις σεζόν ήταν μια προσωπικότητα με τεράστια επιρροή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για την ομάδα του. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στο Molineux το 2015 τον πήγε ο σημερινός διευθυντής ποδοσφαίρου της Έβερτον, Kevin Thelwell, όταν ήταν αθλητικός διευθυντής της Γούλβς. Ο Coady έχει 10 συμμετοχές στην Εθνική Αγγλίας και διεκδικεί μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ αυτόν τον χειμώνα. Στην συμφωνία με την Γούλβς υπάρχει ρήτρα ότι η Έβερτον μπορεί να τον αποκτήσει αν το θελήσει στο τέλος της σεζόν.

 Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας είπε: “Μόλις άκουσα το ενδιαφέρον, από τον μάνατζερ αλλά και από την ίδια την ποδοσφαιρική ομάδα, ήθελα πολύ να γίνω μέρος του αμέσως. Πετάω στο φεγγάρι για να συμμετάσχω. Έχω μεγαλώσει στην πόλη, γνωρίζω την ποδοσφαιρική ομάδα, πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος και τι σημαίνει για τους οπαδούς. Είμαι κάποιος που ήθελε απεγνωσμένα να έρθω εδώ, να παίξω για αυτόν τον σύλλογο. Έχω οικογένεια και φίλους που είναι τεράστιοι Εβερτονιανς. Είμαι εδώ για να δώσω όλα όσα έχω για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Είναι σημαντικό να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει και να κάνω τον κόσμο περήφανο”

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με τις ικανότητες του και την πρώτη του συνέντευξη στο Everton TV.

αφησε ενα σχολιο