1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο VINAGRE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο VINAGRE

 Με ένα περίεργο τρόπο η Έβερτον ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ruben Vinagre.

 Λέμε περίεργο γιατί προφανώς από λάθος πρώτα ανέβηκε το βίντεο με την συνέντευξη του στο Everton TV μετά το βίντεο έγινε ιδιωτικό και ακολούθησε πριν λίγη ώρα η ανακοίνωση του παίκτη από την ομάδα.

 Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ υπέγραψε ως δανεικός για την σεζόν που ξεκινάει στην ομάδα. Στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων: “Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ενταχθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Έβερτον. Η ευκαιρία να δουλέψω με πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή τον Frank Lampard με κάνει ενθουσιασμένο που υπέγραψα. Ο προπονητής είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Όλοι τον γνωρίζουν και η ευκαιρία να δουλέψω και να μάθω από αυτόν και κάποιον σαν τον Ashley Cole –έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του ποδοσφαίρου– είναι πολύ μεγάλη για μένα.”

Ένω είπε ακόμα και για την ατμόσφαιρα στο Goodison park Θυμάμαι ότι το Goodison Park είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξεις για τους αντιπάλους λόγω της ατμόσφαιρας. Τώρα είναι καλό να είσαι στο πλευρό των οπαδών της Έβερτον. Ανυπομονώ να ξεκινήσω.”

 

αφησε ενα σχολιο