1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 Ημέρα ανακοινώσεων για την Έβερτον χθες, που ανακοίνωσε την συμφωνία με έναν εμπορικό συνεργάτη, την ανανέωση της συμβολαίου νεαρού αμυντικού, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία αθλητικών ειδών που ντύνει την ομάδα.

 Η Έβερτον συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας της με την Hummel, η οποία θα συνεχίσει τη σχέση της με την μάρκα αθλητικών ειδών μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Από την πρώτη συνεργασία με την Έβερτον το 2020, οι φανέλες της hummel έσπασαν αλλεπάλληλα ρεκόρ πωλήσεων. Συνεπώς η ανανέωση της συνεργασίας ήταν μια φυσιολογική απόφαση.

  Ο αμυντικός της Έβερτον, Reece Welch, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου 2026. Ο 19χρονος σέντερ μπακ που βρίσκεται στις ακαδημίες της Έβερτον από τα 7 του χρόνια. Έχει αγωνιστεί δύο φορές με την πρώτη ομάδα έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα όταν ήρθε από τον πάγκο στη νίκη στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Μπόρεχαμ Γουντ στο Γκούντισον Πάρκ τον Μάρτιο. Στη συνέχεια, ο Welch είχε και το πρώτο του ξεκίνημα στη εντεκάδα στη νίκη του Carabao Cup τον Αύγουστο με την Φλιτγουντ. Είναι διεθνής με την Αγγλία κάτω των 20 ετών.

  Τέλος η Έβερτον ανακοίνωσε μια συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία συμβούλων αθλημάτων και ψυχαγωγίας, Elevate Sports Ventures, για να υποστηρίξει την  εμπορική στρατηγική του συλλόγου για το νέο του γήπεδο της ομάδας.Η Elevate Sports Ventures θα συνεργαστεί με την ομάδα σε ένα «τολμηρό πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων», συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης μιας σειράς νέων ευκαιριών συνεργασίας και μιας παγκόσμιας αναζήτησης ενός συνεργάτη για τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου.

αφησε ενα σχολιο