1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο BRANTHWAITE

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο BRANTHWAITE

Ο Jarrad Branthwaite ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Έβερτον.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα για 3,5 χρόνια δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο νεαρός που ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2020. Αρχικά είχε συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Έχει ήδη πραγματοποιήσει 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Η πρώτη του συμμετοχή τον Ιούλιο του 2020 μετά από μία κρίση τραυματισμών που τον βρήκε στο αρχικό σχήμα. O Carlo Ancelotti του έδωσε 4 συμμετοχές σε εκείνο το διαστημα. Τρείς συμμετοχές ως βασικός και 1 ακόμη συμμετοχή ως αλλαγή. Αντίθετα στο πρώτο μίσο της προηγούμενης σεζόν δεν είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και 1 μόλις στο λιγκ καπ.  Στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν περνάει ως δανεικός απο την Μπλάκμπερν Ρόβερς (10 συμμετοχές) την περασμένη σεζόν. Φέτος έχει μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα για το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ στο λιγκ καπ.

 Ο Branthwaite μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι ότι η Έβερτον πιστεύει πλήρως σε μένα, οπότε πρέπει να της δείξω τι μπορώ να κάνω. Παραμένω να ολοκληρώσω τη συμφωνία και να δεσμεύσω το μέλλον μου στον σύλλογο. Ο τρόπος με τον οποίο μου φερθεί η Έβερτον και η πορεία που μπορώ για αυτό το λόγο ήθελα να μείνω περισσότερο. Τα παιχνίδια μου εδώ δείχνουν ότι υπάρχει μια θέση για μένα στην ομάδα. Το να παίζεις για την πρώτη ομάδα της Έβερτον είναι τεράστια τιμή. Θέλω περισσότερα, οπότε πρέπει να αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλός γα να είμαι εκεί και να συνεχίσω να προοδεύω. Βασικός μου στόχος είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα. Ο μάνατζερ είναι πολύ καλός μαζί μου.”

 Είναι γνωστό  ότι υπήρχαν αρκετές ομάδες που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Branthwaite. Ειδικότερα οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως επίσης και η Μάντσεστερ Σίτι περίμεναν μήπως ο Branthwaite δεν τα βρει τελικά με την ομάδα μας. Όπως και ακόμα δύο ομάδες απο την Τσαμπιονσιπ ανέμεναν τις εξελίξεις.

 Επιπλέον αυτό το καλοκαίρι έχει γίνει διεθνης με Εθνική Αγγλίας Κ20. Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα τον Ιανουάριο να πάει δανεικός.

 

αφησε ενα σχολιο