1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γεια σας Evertonians.

 Η “Blue pub” ανοίγει τις πόρτες της για τη σεζόν 2022/23 και σχολιάζει τα πάντα γύρω από την αγαπημένη μας EVERTON.

 Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής της Premier League,η ομάδα μας βρίσκεται στη 16η θέση με 4 βαθμούς, αγνοώντας όμως ακόμη τη νίκη.Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμη νίκη, όμως έχοντας κάνει 4 σερί ισοπαλίες δείχνουμε χαρακτήρα ομάδας που παλεύει και αρνείται την ήττα. Και αν στις ισοπαλίες με Brendford και Leeds είχαμε τρωτά σημεία στο παιχνίδι μας και η ισοπαλίες που αποσπάσαμε συγκαταλέγονται στα θετικά αποτελέσματα,δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το ματς που έγινε το περασμένο Σάββατο εναντίον των γειτόνων,το λεγόμενο Merseyside derby.

 Σίγουρα η ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι επιτυχία πόσο μάλλον όταν αγνοούμε την εντός έδρας νίκη σ’ αυτό από το 2010,όμως υπήρχαν σημεία στο ματς που η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή και έδειξε ότι μπορούσε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.Ο Super Frank,μετά το τέλος των μεταγραφών και την ολοκλήρωση του ρόστερ, επέλεξε ν’ αγωνιστει με το σύστημα 4-3-3,έχοντας για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα καθαρό φορ,τον Maupay.

 Η παρουσία του Maupay έδειξε ότι η ομάδα είναι πολύ πιο επιθετική όταν έχει καθαρό φορ στην ενδεκάδα ενώ δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το διάστημα που δεν είχε φορ και αγωνιζόταν με “ψευτοεννιαρι”. Είχαμε τις στιγμές μας να φύγουμε νικητές από το γήπεδο,δεν το καταφέραμε αλλά η συνολική εμφάνιση της ομάδας μας σε συνδυασμό με την επάνοδο των τραυματιών, προμηνύει καλύτερη συνέχεια. Στα θετικά της έως τώρα πορείας της ομάδας μας,οι εμφανίσεις του Iwobi (Πολύ καλός από την αρχή της σεζόν),και του Patterson,o οποίος ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και δείχνει ότι μπορεί ν’ αποτελέσει τη συνέχεια του αγαπημένου Seamus στην ομάδα μας. Επόμενη στάση “Emirates stadium” την ερχόμενη Κυριακή με την ευχή όλων να έρθει η πρώτη νίκη της σεζόν.Ως τότε …

Nil Satis Nisi Optimum!!!

αφησε ενα σχολιο