1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΖΑΧΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΜΠΙΟ ΤΑ

ΖΑΧΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΜΠΙΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΣ

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα μας,  ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Γάλλο κεντρικό μέσο  Άντριεν Ραμπιό ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία και τη Γιουβέντους.

Μάλιστα είναι ήδη γνωστό ότι η “μεγάλη κυρία ” ενδιαφέρεται να αποκτήσει από την ομάδα μας τον Αντρέ Γκόμες,  κάτι που έχει βάλει σε σκέψη τις δύο ομάδες σε ένα ενδεχόμενο ανταλλαγής των δύο παικτών!

Τοπικές πηγές από την Ιταλία,  αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Αντρέ Γκόμες «θα ήταν ιδανικός» για τη Γιουβέντους.

Ο Γκόμες υπέγραψε στην Έβερτον με αρχικό δανεισμό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το 2018. Τα “ζαχαρωτά” τον έκαναν μόνιμο κάτοικο στο “Γκούντισον Παρκ” τον επόμενο χρόνο για 22 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα επηρεάστηκε από  τραυματισμούς την περασμένη σεζόν κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι παρών στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς και να πραγματοποιήσει μονάχα 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ο Ραμπιό εν τω μεταξύ εντάχθηκε στη Γιουβέντους το 2019 από την PSG.  Έχει παίξει ήδη 129 φορές με την ιταλική ομάδα.
Το συμβόλαιό του κεντρικού μέσου, λήγει το 2023 και φέρεται να είπε στη Γιουβέντους ότι θέλει να φύγει.  Υποστηρίζεται ότι «θα καλωσόριζε» μια μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και εκτιμάται στα 17 εκατομμύρια λίρες.

Τα ίδια δημοσιεύματα,  προσθέτουν  ότι ο Γάλλος παίκτης της Γιουβέντους θα ήταν ανοιχτός στη μετακόμιση στο “Γκούντισον Παρκ”,  καθώς ο αγγλικός σύλλογος θα μπορούσε να του προσφέρει ένα «άξιο συμβόλαιο».

Τέλος,  να αναφέρουμε επίσης ότι φημολογείται και ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Γάλλου άσσου της Γιουβέντους οπότε αυτό από μόνο του κάνει την “αγωνία” για την έκβαση της μεταγραφής, ακόμη μεγαλύτερη!

αφησε ενα σχολιο