1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΚΡΙΣΗ;

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΚΡΙΣΗ;

Γεια σας Evertonians.

 Η ομάδα μας δεν διάγει και την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο, καθώς μετά την επιβλητική νίκη μας επί της Palace ακολούθησαν το τελευταίο δεκαήμερο 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, εναντίον των Fulham, Leicester και Bournemouth εκ των οποίων τα 2 τελευταία είναι ήττες, οι οποίες άρχισαν να δημιουργούν σιγά σιγά σύννεφα και γκρίνια για τον super Frank.Το ματς που δημιούργησε το μεγαλύτερο προβληματισμό σε όλους τους Evertonians είναι σίγουρα η ήττα με σκορ 4-1 από τη Bournemouth το βράδυ της Τρίτης, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της ομάδας μας από τη συνέχεια του Carabao cup.

 Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν μας πάει και φαίνεται από το γεγονός πως δεν την έχουμε κατακτήσει ποτέ, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα σταθώ σε αυτό. Θέλω να σταθώ στη δεύτερη συνεχόμενη άσχημη εμφάνιση που έκανε η ομάδα μας στο ματς της Τρίτης, υποπίπτοντας σε πολλά λάθη (τα περισσότερα ατομικά) δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στη Bournemouth να πετύχει 4 γκολ και εκτός από την πρόκριση να πάρει και ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ εναντίον μας, καθώς ξανά επισκεπτόμαστε το Vitality Stadium,το Σάββατο,για ν’αντιμετωπισουμε τους Cherrys,για την 15η αγωνιστική της Premier League.

 Ο super Frank,στο ματς του Carabao cup,άλλαξε όχι μόνο ολόκληρη την ενδεκάδα αλλά και το σύστημα της ομάδας επιλέγοντας το 3-5-2, όμως δεν δικαιώθηκε καθώς κανένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δεν τον δικαίωσε. Πλέον καλείται να βρει τον τρόπο ν’αντιδρασει και να φύγει με βαθμό-ους από το Vitality το Σάββατο, διότι ενδεχόμενη ήττα θα κλονίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του οργανισμού στο πρόσωπο του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

 Θέλω να πιστεύω πως το πάθημα της Τρίτης θα λειτουργήσει θετικά και η ομάδα θα μπορέσει να πάρει κάτι στο ματς του Σαββάτου για να μπορέσει να διορθώσει στη διακοπή που ακολουθεί,για τους αγώνες του Mundial του Κατάρ,τις αγωνιστικές της ανισορροπίες και να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια της σεζόν.

Ως τότε ….Nil Satis Nisi Optimum.

Υ.γ. Την Τρίτη έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ο φέρελπις επιθετικός της U-23,Tom Cannon.Ένα παιδί με αρκετό ταλέντο και έντονη “αίσθηση” του γκολ. Μακάρι ν’αποδειχθει το next big thing της ομάδας μας ενόψει και του νέου μας γηπέδου.Η blue pub του εύχεται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να αποτελέσει κεφάλαιο για την ομάδα μας.

“Hey Tommy score some goals for the Toffees”!!

αφησε ενα σχολιο