1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο JIMMY HARRIS

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο JIMMY HARRIS

 Η Έβερτον ανακοίνωσε ότι ο παλιός επιθετικός της ομάδας, Jimmy Harris έφυγε  από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από το επίσημο site των μπλε.


Ο γεννημένος στο Birkenhead επιθετικός ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Έβερτον το 1951 και μνημονεύεται με αγάπη για τη συνεισφορά του στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 1955 και τελείωσε τη σεζόν 1955/56 ως ο πρώτος σκόρερ των της ομάδας με 21 γκολ.

 Ο Harris σκόραρε συνολικά 72 γκολ σε 207 εμφανίσεις για την Έβερτον προτού φύγει από τον σύλλογο το 1960 για να υπογράψει με την ομάδα της μεγάλης κατηγορίας εκείνης της εποχής, την Μπέρμιγχαμ Σίτι. Παραμένει ο 27ος πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των Μπλε έχοντας ίδια γκολ με τον σημερινό βοηθό προπονητή Duncan Ferguson.

 Η ομάδα έγραψε αναλυτικά. “Η Έβερτον είναι βαθιά θλιμμένη για τον θάνατο του πρώην παίκτη Jimmy Harris, σε ηλικία 88 ετών. Ο Harris παρέμεινε Εβερτονιαν σε όλη του την ζωή και συνέχισε να παρακολουθεί τακτικά αγώνες στο Γκούντισον μέχρι τα τελευταία χρόνια. Οι σκέψεις όλων στην Έβερτον είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Jimmy σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

αφησε ενα σχολιο