1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ …

 Ο Seamus Coleman απέφυγε τα χειρότερα μετά τον ανησυχητικό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Λέστερ.Ένας τραυματισμός που φάνηκε στην αρχή ότι μπορεί να είναι σοβαρός κάτι που θα σήμαινε ίσως και την λήξη της καριέρας του αρχηγού της ομάδας.

 Όμως το δυσάρεστο νέο είναι ότι αυτή την σεζόν δεν αναμένεται να ξαναδούμε τον αρχηγό, όπως δήλωσε ο Sean Dyche. Ο Άγγλος προπονητής μίλησε για τραυματισμό των συνδέσμων και είπε ότι αμφιβάλει αν θα καταφέρει να συμμετέχει σε άλλο αγώνα την φετινή σεζόν ο Ιρλανδός μπακ.

 Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο αρχηγός είχε φροντίσει να ηρεμήσει τον κόσμο της ομάδας που με αγωνία ρωτούσε τι συνέβη και για το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός με ένα πόστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 Συνήθως τέτοιοι τραυματισμοί έχουν χρόνο αποθεραπείας από δύο έως τέσσερις εβδομάδες για να επουλωθούν αλλά ανάλογα με την σοβαρότητα μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες από δέκα εβδομάδες.

 Έτσι η Έβερτον θα χρειαστεί να αγωνιστεί στα 4 παιχνίδια που απομένουν καθ θα κρίνουν αν θα παραμείνει η όχι η ομάδα στην Πρέμιερ λιγκ χωρίς τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας. Ας ελπίσουμε το κενό του να μην φανεί.

αφησε ενα σχολιο