1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Ράφα.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Έβερτον ο Ράφαελ Μπενίτεθ, μέσω της προσωπικής του σελίδας εξέδωσε ανακοίνωση αποχαιρετώντας τον κόσμο της ομάδας.

“Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν εύκολο και θα ήταν μεγάλη πρόκληση, αισθηματικά και αθλητικά. 

Η αγάπη μου για αυτή την πόλη, το Μέρσεϊσάιντ και τον κόσμο του με έκαναν να αποδεχθώ αυτή την πρόκληση, αλλά μόνο εκ των έσω μπορεί κάποιος να καταλάβει τη δυσκολία αυτού του εγχειρήματος.

Από την πρώτη μέρα το επιτελείο μου και εγώ εργαστήκαμε όπως κάθε άλλη φορά, με υποχρέωση και προσήλωση, και ο στόχος δεν ήταν μόνο αποτελέσματα αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και τον κόσμο.

Όμως η οικονομική κατάσταση και οι τραυματισμοί έκαναν τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε καλύτεροι με την επιστροφή των τραυματιών αλλά και με τις νέες προσθήκες.

Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι εύκολος και δυστυχώς και τις ημέρες αυτές ψάχνουμε για άμεσα αποτελέσματα, ενώ η υπομονή πλέον που προσφέρεται είναι λιγότερη και λιγότερη. Δυστυχώς οι συγκυρίες καθόρισαν τα αποτελέσματα και δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσουμε αυτό το εγχείρημα.

Όπως και να έχει, ευχαριστώ το συμβούλιο της ομάδας, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, και όλους τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια μας αυτόν τον καιρό.

Τις Καλύτερες ευχές μου για την Έβερτον.

Ράφαελ Μπενίτεθ.”

Φυσικά και εμείς με την σειρά μας δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

αφησε ενα σχολιο