1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ

ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι…

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Liverpool Echo ,ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
Οι Toffees τερμάτισαν 16οι στην Premier League την περασμένη σεζόν και απέφυγαν δραματικά τον υποβιβασμό, αφήνοντας όλους τους οπαδούς να ελπίζουμε σε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα.
Ωστόσο, ο Λάμπαρντ δήλωσε στην εφημερίδα ECHO το πρωί της Τρίτης (19 Ιουλίου) ότι ενώ θα υπάρξουν νέες αφίξεις σύντομα, θα υπάρχει ένας παρόμοιος πυρήνας στην ομάδα.

Δεν μιλάω για να την ξεσκίσω και να ξεκινήσω από την αρχή, είπε.”Έχουμε μερικούς πραγματικά ταλαντούχους παίκτες και νομίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα τους, ελπίζω, με τη δουλειά που κάνουμε στο προπονητικό κέντρο και τις προσλήψεις που θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες….

Απογοητευτικό, αλλά αναμενόμενο….
Πρόκειται για εξαιρετικά απογοητευτικά νέα για τους οπαδούς της Έβερτον, αλλά τα σχόλια του Λάμπαρντ αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της κατάστασης του συλλόγου.
Είναι δέσμιος της οικονομικής κατάστασης της Έβερτον και προσπαθεί να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη του.
Η πραγματικότητα είναι ότι αν θέλει χρήματα για να ανανεώσει σωστά την ομάδα, θα πρέπει να γίνει ένα ξεπούλημα των αστέρων της Έβερτον και ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό.
Η μετακίνηση του Ριτσαρλισόν στην Τότεναμ απέφερε στον σύλλογο 60 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το Sky Sports, ποσό που έβγαλε τον σύλλογο από μια μαύρη τρύπα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να χρηματοδοτήσει νέες υπογραφές.
Ανταυτού, ο Λάμπαρντ μπορεί να δουλέψει με αυτά που έχει και να προσπαθήσει να βγάλει από την ομάδα ένα παρόμοιο πρόσωπο με αυτό που κατάφερε να βγάλει ο Κάρλο Αντσελότι. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην ομάδα, με τον Καλβερτ-Λιούιν να αφήνει πλέον πίσω του τους τραυματισμούς του και τον Άντονι Γκόρντον να είναι φυσικά το στολίδι της ομάδας, αλλά και με κάποιους νεαρούς που είδαμε στο πρώτο φιλικό και μας έδειξαν κάποια ενθαρρυντικά πράγματα, όπως οι Μιλς και Γουόρινγκτον, ο Λάμπαρντ καλείται να κάνει ότι και στην Τσέλσι…..να μπορέσει να χτίσει μια επιτυχημένη ομάδα γύρω από νέους, ντόπιους παίκτες.

Αν και τα νέα μπορεί να είναι απογοητευτικά, μην ξεγράψετε ακόμα τη νέα σεζόν.

αφησε ενα σχολιο