1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-1 (ΗΤΤΑ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-1 (ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

 Σε ένα σκληρό κλασικό Αγγλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Άστον Βίλα πήρε την νίκη στις λεπτομέρειες με 2-1 επί της ομάδας μας.

 Η Άστον Βίλα ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με μια καλή φάση στο 2′ όταν μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Carlos έφυγε άουτ.Στο 21′ ο McNeil βγάζει άσχημη μπαλία στον Grey στην αντεπίθεση και το μόνο που η Έβερτον κέρδισε ήταν ένα κόρνερ στην συνέχεια της φάσης. Η ομάδα μας έχασε και άλλη ευκαιρία στο 24′ ένα γκολ του Gordon μετά από κεφαλιά του Tarkowski από κόρνερ ακυρώθηκε ως οφ-σαίντ μετά από έλεγχο του VAR. Λίγο αργότερα στο 31′ η ‘Αστον Βιλα βρέθηκε στην επίθεση έφτασε στον Ings που γύρισε ωραία το σώμα του ξεπέρασε τον Doucoure και άνοιξε το σκορ. O Doucoure λιγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας. Στις καθυστερήσεις ο Iwobi έκανε μια σέντρα στην καρδία της περιοχής ο Grey άργησε να κάνει κοντρόλ και η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Kamara.Στην εκτέλεση του κόρνερ η φάση ελέχθηκε για πέναλτι αλλά τελικά δεν καταλογίστηκε ποινή.

 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ποιο πλούσιο σε θέαμα η Έβερτον είχε δύο καλές φάσεις. Ένα γύρισμα του McNeil στο 49′ άουτ και ακόμα ένα σουτ του Grey μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Martinez. Στο 71′ ένα λάθος του Tarkowski απομάκρυνε τελευταία στιγμή ο Holgate μπροστά από τον Ings .Στο 74 η Βίλα είχε ακόμα μια ευκαιρία καθώς το γύρισμα του Buendia απομάκρυνε στην γραμμή ο Mykolenko. Στο 85′ η Βίλα φτάνει σε δεύτερο γκολ καθώς το λάθος του Onana βγάζει την ομάδα του Μπέρμιγχαμ στην αντεπίθεση με τον Bouendia να φτάνει σε δεύτερο γκολ για την Βίλα μετά από ωραίο 1-2 με τον Watkins.Ευτυχώς για τον Onana γλίτωσε το τραυματικό ντεμπουτο.Μια ωραία επέλαση μέσα στην περιοχή και η κάθετη προς το τέρμα μπαλιά του οδήγησε σε αυτογκολ του Digne και την μείωση του σκορ σε 2-1 στο 87′.Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με την Βίλα να χάνει μια ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Watkins και την Έβερτον να χάνει 3 για να ισοφαρίσει.O Gordon στο 90΄ έκανε μια επέλαση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Martinez ούτε ο επερχόμενος Rondon που δεν κατάφερε να . Ένω ο Gordon έχασε στο 97′ ακόμα μια ευκαιρία όταν το διπλό σουτ στην αρχή κόντραρε στους αμυντικούς και στην συνέχεια το απέκρουσε ο Martinez.

 Σε γενικές γραμμές παρά την ήττα η ομάδα βγάζει ένα καλύτερο πρόσωπο και ελπίζουμε με την προσθήκη νέων παικτών αλλά και την προσαρμογή των μεταγραφών που έχουν ήδη γίνει να δούμε μια καλύτερη Έβερτον

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο