1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ;

 Η Έβερτον βιάζεται να πουλήσει κάποιο παίκτη της πριν το τέλος Ιουνίου και φέρεται να υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

 Η ομάδα μας αντιμετωπίζει μια περίπλοκη οικονομική κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αφαίρεση βαθμών στην Πρέμιερ Λιγκ παρόλα αυτά επιμείνει στην απαίτησή της για τουλάχιστον 60 εκατομμυρία λιρες για την πώληση του Richarlison. Οι μπλε διστάζουν να πουλήσουν τον αστέρα τους, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή πραγματικότητα μιας σοβαρής κύρωσης από την Πρέμιερ Λιγκ, εάν δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας που σχετίζονται με τα χρέη. Δήμοσιεύμα της Mirror γράφει ότι πρέπει να συγκεντρωθούν κεφάλαια για να εξισορροπήσουν τα βιβλία,  πριν από το τέλος του ποδοσφαιρικού έτους που έρχεται στις 30 Ιουνίου έτσι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το να πουλήσει παίκτη η παίκτες για να συγκεντρωθούν κεφάλαια.

 Η Mirror Football γράφει ότι οι μπλε απέρριψαν κατηγορηματικά μια συνδυασμένη πρόταση για τον Βραζιλιάνο και τον Antony Gordon , ενώ είναι επίσης απρόθυμοι να δεχτούν συμφωνίες με παίκτη και μετρητά. Είναι κατανοητό ότι μόνο η πώληση ενός παίκτη ή παικτών θα τους επιτρέψει να επιτύχουν αυτόν τον στόχο, και αν δεν το κάνουν, τότε η Πρέμιερ Λιγκ έχει μια σειρά από κυρώσεις. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού που πρέπει να τηρεί ο σύλλογος και την αποτροπή μεταγραφής νέων παικτών ή νέων συμβολαίων για υπάρχοντες παίκτες. Όμως θα μπορούσε επίσης να υπάρξουν σοβαρές οικονομικές τιμωρίες και να αφαιρεθούν βαθμοί.

 Ο Daniel Levy πρόεδρος της Τότεναμ γνωρίζει την οικονομική δυσπραγία της Έβερτον, που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να προωθήσει μια σκληρή συμφωνία. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Richarlison έκλεισε στην Τότεναμ με 60 εκατομμύρια λίρες + 7 εκατομμύρια σε μπόνους στόχων.

 

 

αφησε ενα σχολιο