1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ο Rafa Benitez έχει λίγο χρόνο να δουλέψει μετά την αναβολή του αυριανού αγώνα με την Λέστερ. Ο Ισπανός απάντησε σε σχετική ερώτηση για τους τραυματισμούς στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Το πρώτο πράγμα είναι να ελέγξουμε τον ιό παντού. Θα λάβουμε όλα τα μέτρα που χρειαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα προστατεύσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε, μετά θα συνεχίσουμε την προπόνηση και θα έχουμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μερικούς παίκτες. Ο  Dominic (Calvert-Lewin) είναι πιο κοντά, θα δούμε αν ο Tom Davies είναι επίσης πιο κοντά.  Έχουμε λίγο χρόνο για να επιστρέψει ο Seamus (Coleman) και ο Allan. Ελπίζουμε ότι θα είναι μια καλή στιγμή για εμάς. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουν να μας λείπουν παίκτες, αλλά τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς θα επιστρέψουν και μπορούν να μας δώσουν περισσότερο ανταγωνισμό.”

Όμως είναι δύο παίκτες που δεν αναμένεται να επιστρέψουν. Ο Richarlison θα λείψει για αρκετές εβδομάδες μετά από τον σχισμένο μυ της γάμπας στο παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οπως και ο Townsend που υπέστη πρόσφατα ένα «μικρό κάταγμα» στο πόδι.

αφησε ενα σχολιο