1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΕΑ

Ποιός Ρώσος μεσοεπιθετικός της Μονακό ενδιαφέρει την Έβερτον; Γιατί μπλοκάρει την κλήση του Yerry Mina στην Εθνική Κολομβίας η Έβερτον; Τι έγινε στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ της Κ18; Πως τα πήγε η Κ23;

Η Έβερτον έτοιμη να εμποδίσει την κλήση της Κολομβίας για τον Yerry Mina εν μέσω προβλημάτων τραυματισμών. Η Έβερτον εξέδωσε εντολή να μην κληθεί ο Yerry Mina στην εθνική ομάδα της Κολομβίας για τους επερχόμενους προκριματικούς της αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν δεχθούμε το δημοσίευμα του Κολομβιανού δημοσιογράφου Carlos Aleman. Ο Mina εκτός του ότι θα χάσει το παιχνίδι της Δευτέρας στο Molineux. Η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα του συλλόγου πριν από την επόμενη διεθνή διακοπή, εναντίον της Τότεναμ στο Goodison Park [7 Νοεμβρίου], φαίνεται να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 Η Έβερτον είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον μέσο της Μονακό, Aleksandr Golovin. Σύμφωνα με το ρωσικό μέσο Championat, οι μπλε έχουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον 25χρονο μέσο. Σκοράροντας 5 γκολ σε 16 αγώνες (πρωτάθλημα,κύπελλο και Champions league) μέχρι στιγμής. Δείτε τα στατιστικά παρακάτω:

Η Έβερτον Κ18 μετά από μια κακή εμφάνιση έχασε εκτός έδρας με 4-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και υποχώρησε από την 2η στην 6η θέση της βαθμολογίας.

 Η Έβερτον Κ23 δείχνει να ανεβαίνει χθες στο παιχνίδι με την αντίστοιχή της Τσέλσι προηγήθηκε με 0-1 στο 54′ με γκολ του Tom Cannon (φώτο) αλλά το γκολ που δέχθηκε στο 90′ στέρησε το τρίποντο που θα έβγαζε τους μικρούς από την επικίνδυνη ζώνη.

αφησε ενα σχολιο