1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ,ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ,ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Η Έβερτον ανανέωσε το συμβόλαιο του Lewin Dobbin. O Ellis Simms μετακόμισε δανεικός στο Εδιμβούργο ως το τέλος της σεζόν ενώ η Έβερτον ανακοίνωσε και την κατάσταση των τραυματιών Fabian Delph και Abdoulaye Doucoure.

 Νέο συμβόλαιο με την Έβερτον υπέγραψε ο διεθνής Άγγλος νεαρός επιθετικός Lewin Dobbin, υπογράφοντας συμβόλαιο τριάμισι ετών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2025. Ο 19χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στην Ακαδημία των μπλε σε ηλικία 11 ετών, έθεσε τη φιλοδοξία του να κάνει «τον Σύλλογο και την οικογένειά του περήφανη»,και σίγουρα βαδίζει στον σωστό δρόμο. Όπως δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου “Θέλω απλώς να δουλέψω σκληρά, να παίξω περισσότερα παιχνίδια, να πετύχω γκολ και να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους.

Ο Ellis Simms που και εκείνος έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας τον Νοέμβριο θα συνεχίσει την σεζόν ως δανεικός στην Σκωτία και την Χαρτς. Ο νεαρός επιθετικός μετά την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των μπλε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι θα προσπαθήσει να μαζέψει εμπειρίες για να επιστρέψει καλύτερος στην ομάδα. Μάλιστα 3 ώρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του χθες έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Χαρτς περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Σέλτικ.

 Τέλος η ομάδα μας ανακοίνωσε πως οι δύο μέσοι , Abdoulaye Doucoure και Fabian Delph, αναμένεται να μείνουν εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης μετά από τραυματισμούς.

 

αφησε ενα σχολιο