1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ KENYON

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ KENYON

 Η αμερικανική κοινοπραξία που επιχειρεί να συνάψει συμφωνία για την απόκτηση της Έβερτον από τον Farhad Moshiri κυκλοφόρησε μια δήλωση πριν λίγη ώρα.

 Η κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, Peter Kenyon, και χρηματοδοτούμενη από τον μεγιστάνα των ακίνητων στις ΗΠΑ Maciek Kaminski και τον μεγιστάνα ορυχείων και επενδύσεων John Thornton λέει ότι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να αγοράσουν την Έβερτον, αλλά δεν θα προβούν σε περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις για το θέμα.

 Πηγές κοντά στον ιδιοκτήτη της Έβερτον, Farhad Moshiri, είχαν υποστηρίξει ότι η συμφωνία ήταν “νεκρή” και ότι ο ιδιοκτήτης της Έβερτον εξετάζει τώρα άλλες επιλογές μετά τη λήξη του σύμφωνου αποκλειστικότητας. Όμως η εταιρία που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την αγορά της Έβερτον , η KAM Sports LLC, εξέδωσε δήλωση το απόγευμα της Τρίτης δηλώνοντας ότι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται αλλά λυπούνται για το ότι η προσφορά εξαγοράς πραγματοποιήθηκε με ένα τέτοιο δημόσιο τρόπο.

 Η δήλωση γράφει: «Σαν γενική αρχή, προτιμούμε να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας ιδιωτικά για να δημιουργήσουμε το πιο δίκαιο περιβάλλον για τους εμπλεκόμενους και σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση, για να ελαχιστοποιήσουμε την αβεβαιότητα για τους φίλους της Έβερτον. Είναι λυπηρό που αυτό δεν κατέστη δυνατό. Παραμένουμε με σεβασμό στην προσπάθεια για την απόκτηση του συλλόγου, καθώς πιστεύουμε ότι οι οπαδοί αξίζουν, τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, και την προσφορά μας για να πετύχουμε αυτή την θέση. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους φίλους της Έβερτον, θα δεν θα προβούμε σε άλλα δημόσια σχόλια αυτή τη στιγμή».

αφησε ενα σχολιο