1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Έντονες διαμαρτυρίες για ακόμα μια φορά για τους διαιτητές και το VAR από την ομάδα μας για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο σκούντημα του Matip στον Antony Gordon. Οι διαμαρτυρίες γίνονται ακόμα πιο εύλογες αν υπολογίσουμε πως το Επαγγελματικό Συμβούλιο Διαιτητών Αγώνων, δεν αμφισβητεί πως υπάρχει πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση.

 Το Επαγγελματικό Συμβούλιο Διαιτητών Αγώνων, το όργανο που είναι αρμόδιο για τους διαιτητές αγώνων στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, φέρεται να είπε ότι δεν θα υπήρχε “κανένα παράπονο” από αυτούς εάν στην Έβερτον είχε δοθεί το πέναλτι στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ την Κυριακή. Παρά το αμφισβητούμενο της φάσης, το VAR έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να ξαναδεί την φάση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

 Ο Richard Keys, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας στην εκπομπή του beIN Sports, είπε στο Twitter ότι είχαν επικοινωνήσει με το Επαγγελματικό Συμβούλιο Διαιτητών Αγώνων σχετικά με την απόφαση. “Το Επαγγελματικό Συμβούλιο Διαιτητών Αγώνων μας λέει ότι δεν θα είχε «κανένα παράπονο» αν ο (Stuart) Attwell είχε δώσει στην Έβερτον ένα πέναλτι στο Anfield .Έτσι η ερώτησή μου είναι γιατί δεν ζήτησαν από τον διαιτητή να πάει να δει και να αποφασίσει μόνος του; Το ότι το κέντρο ημέρας των αγώνων παίρνει τις αποφάσεις είναι τρέλα”.

 Είναι η δεύτερη φορά που στην Έβερτον δεν δίνεται πέναλτι σε παιχνίδι εναντίον των 2 διεκδικητών του τίτλου πριν λίγες αγωνιστικές, στην ομάδα μας αρνήθηκαν ένα κραυγαλέο πέναλτι στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος του αγώνα που η Έβερτον έχασε με 0-1. Μετά από αυτή την αμφιλεγόμενη απόφαση, η Έβερτον έλαβε ένα τηλεφώνημα και μια συγγνώμη από το αφεντικό του Επαγγελματικού Συμβουλίου Διαιτητών Αγώνων, Μάικ Ράιλι. Βέβαια σε αυτό το σημείο οι βαθμοί είναι το μόνο που έχουν σημασία και οι συγνώμες δεν μπορούν να αποτελούν εξιλέωση.

 

 

αφησε ενα σχολιο