1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΒΕΡΤΟΝ

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΒΕΡΤΟΝ

 Είναι ένα διάστημα που μας επιτρέπει να ασχοληθούμε και με λιγότερα ποδοσφαιρικά και κάπως πιο ελαφρά θέματα . Παρακάτω έχουμε μια λίστα με δημοσιότητες που είτε είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν την Έβερτον. 

  Σίλβέστερ Σταλόνε: Ο Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι έγινε οπαδός της Έβερτον το 2007, όταν βρέθηκε στο Goodison park στην ισοπαλία τότε της Έβερτον 1-1 με τη Ρέντινγκ. Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός το 2015 είπε σε συνέντευξη του έχει μετανοιώσει που δεν προχώρησε τότε στην αγορά της Έβερτον “Αν ήξερα τι ξέρω τώρα, θα το είχα προχωρήσει” είπε στην Daily Mirror.Τότε οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ήταν προσιτοί, αλλά τώρα είναι παιχνίδι δισεκατομμυριούχων.

 

  Τζούντι Ντεντς: Η πολυβραβευμένη Αγγλίδα ηθοποιός που έχει βραβευτεί και με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, για την ταινία του 1998, Ερωτευμένος Σαίξπηρ. Είναι και αυτή φίλαθλος της Έβερτον το μικρόβιο φέρεται να της το κόλλησε ο σύζυγος της που απεβίωσε το 2001,Michael Williams που ήταν γεννημένος στο Λίβερπουλ και φανατικός οπαδός της ομάδας. Σύμφωνα με ότι διαβάζουμε πριν κάποια χρόνια πήγαινε πολλές τον εγγονό της Σαμ σε αγώνες της Έβερτον, ειδικά στο Λονδίνο.

 

 

 Τζόντι Κόμερ: Η βραβευμένη με Emmy και BAFTA ηθοποιός είναι γεννημένη στο Λίβερπουλ .Πιθανότατα το κοινό στην Ελλάδα την γνωρίζει ως πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη δραματική σειρά Killing Eve. Είναι Εβερτόνιαν και πως θα μπορούσε να μην είναι, μια και είναι κόρη του μασέρ Τζιμ Κόμερ που δουλεύει ως φυσιοθεραπευτής στην ομάδα από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 όταν ακόμα στην Έβερτον ήταν προπονητής ο Χάουαρντ Κένταλ.

 

Ίαν Ασμπουρι: Είναι ο τραγουδιστής της Βρετανικής ροκ μπάντας The Cult που ήταν μια από τις πιο γνωστές στον πλανήτη τις δεκαετίες του 80 και του 90. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως « αφοσιωμένο Έβερτονιαν» και κάποτε υποστήριξε σε μια συνέντευξη ότι είχε δοκιμάσει να παίξει ποδόσφαιρο με πολλές διαφορετικές ομάδες όταν ζούσε στην Σκωτία και πέρασε τα νιάτα του παίζοντας ενάντια σε γνωστούς Σκωτσέζους ποδοσφαιριστές όπως ο Archie Gemmill και ο Kenny Dalglish.

 

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος των Beatles. Κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδοποιού στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. Εδώ είναι διφορούμενα τα πράγματα Ο ίδιος δήλωσε “Πήγαινα περιστασιακά για να δω ποδόσφαιρο. Η οικογενειακή μου ομάδα ήταν η Έβερτον και πήγα στο Γκούντισον Παρκ μερικές φορές με τους θείους μου Χάρι και Ρον. Ήταν ωραίες αναμνήσεις για μένα, αλλά δεν ήμουν τόσο ένθερμος για το ποδόσφαιρο.” Λέγεται ότι οι μάνατζερ του προσπαθούσαν να μην συνδέεται μόνο με την μια ομάδα της πόλης. Κάποια στιγμή είπε ότι υποστήριζε και τους μπλε και τους κόκκινους. Η πιο πρόσφατη δήλωση του το 2019 στο Radio Merseyside είναι Έτσι έχουν τα πράγματα. Ο πατέρας μου γεννήθηκε Έβερτονιαν, η οικογένειά μου είναι επίσημα Εβερτονιανς, οπότε αν πρόκειται για έναν αγώνα ντέρμπι ή έναν τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των δύο, θα πρέπει να υποστηρίξω την Έβερτον.” .

Τονι Μπέλιου: Αρκετά γνωστός στους Εβερτονιανς που ασχολούνται λίγο περισσότερο με την ομάδα. Είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ καο ίσως από τους πιο ένθερμους διάσημους φίλους της ομάδας. Πρώην πλέον επαγγελματίας πυγμάχος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία από το 2007 έως το 2018. Με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στην καριέρα του 30 νίκες (20 με νοκ-αουτ) και μόλις 3 ήττες. Στην καριέρα του έμπαινε πολλές φορέα στο γήπεδο ενώ στα μεγάφωνα έπαιζε το z-cars .Ακόμα υποδύθηκε στην ταινία Creed (2015) την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Rocky,τ ον Κόνλαν, Τον αντίπαλο μποξέρ του Creed σε αγώνα που γυρίστηκε μέσα στο Goodison park.

 

Αμάντα Χόλντεν: Αρκετά γνωστή Αγγλίδα ηθοποιός και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης και μουσικός. Από το 2007, είναι κριτής στο τηλεοπτικό show του γνωστού διαγωνισμού ταλέντων της ITV, Britain’s Got Talent. Η Χόλντεν έχει θεαθεί πολλές φορές στο παρελθόν να παρακολουθεί αγώνες της Έβερτον εντός και εκτός έδρας.Επίσης η Χόλντεν πρωτοστάτησε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Έβερτον για τον καρκίνο του μαστού.Είναι προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης του συλλόγου, Everton In the Community.

Ντολφ Λούντγκρεν:Ακόμα ένας ηθοποιός γνωστός κυρίως για το πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Rocky 4 και αργότερα στην σειρά ταινιών Οι Αναλώσιμοι και στο Creed 2. Ο Σουηδός ζει στο Λος Άντζελες αλλά όπως έχει δηλώσει όταν ζούσα στην Ευρώπη, μου άρεσε η Έβερτον.

 

 

Λιζ Μακλάρνον:Τραγουδίστρια,  στο Αγγλικό γυναικείο συγκρότημα Atomic Kitten που είχε τρία σινγκλ Nο 1 και ακόμα 13 σινγκλ στο Top 10 των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμα είναι συνθέτης και παρουσιάστρια,ηθοποιός και συγγραφέας. Αρνήθηκε κάποτε να δώσει αυτόγραφο στον Gary Lineker γιατί δεν τον συγχώρεσε που έφυγε από την Έβερτον. Σε συνέντευξη της δήλωσε “Η Έβερτον σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο, σίγουρα δεν θα ήμουν τόσο κοντά στον μπαμπά μου τον John όσο είμαι, γιατί είναι άντρας. Το να πάμε στο Goodison Park ήταν ένας τρόπος να περάσουμε χρόνο μαζί όταν εκείνος και η μαμά μου χώρισαν. Το απογευματινό μου τελετουργικό του Σαββάτου μετά από αυτό ήταν είτε να ψωνίσω με τη μαμά μου είτε να πάω ποδόσφαιρο με τον μπαμπά μου. Ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου είναι ένα παλιό, παλιό μαντίλι της Έβερτον που μου χάρισε ο πατέρας μου όταν ήταν παιδί.

Εβερτόνιανς ακόμα θεωρούνται οι Mαίκλ Τζόρνταν(Ηθοποιός),Τζον Μακενρο (θρυλικός πρώην τενίστας), Ίαν Σμιθ (Ηθοποιός),Αντι Μπουρνχαμ (Πολιτικός),Ρόι Τζόουνς Τζουνιορ (πρώην πρωταθλητής Μποξ),Κρίς Μέισον (Ηθοποιός)  κ.α

Μη διστάσετε να γράψετε η ακόμα και να αμφισβητήσετε ένα από τα άτομα της λίστας ή ακόμα και να προτείνετε άλλους Εβερτονιανς ώστε να εμπλουτίσουμε την λίστα μας.

 

 

αφησε ενα σχολιο