1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 1-1 (ΜΕ ΛΥΤΡΩΤΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 1-1 (ΜΕ ΛΥΤΡΩΤΗ ΡΙΤΣΑΡΛΙΣΟΝ)

       Η Εβερτον πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λεστερ με σκορ 1-1 στον εξ αναβολής αγώνα που έγινε στο Γκούντισον Πάρκ με λυτρωτή τον Ριτσάρλισον ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα….

      Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα βρήκε τη Λέστερ να προηγείται με 0-1 από το γκόλ του Μπαρνς στο 5ο΄ μόλις λεπτό στην πρώτη τελική προσπάθεια του αγώνα. Η ομάδα μας δεν μπήκε όπως θα έπρεπε στο ματς μη μπορώντας να κρατήσει μπάλα στο πρώτο τέταρτο  ίσως επηρεασμένη  από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 17ο΄ λεπτό όμως ο Ριτσαρλισον σπατάλησε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα από πολύ πλεονεκτική θέση. Η Λέστερ συνέχισε να κρατάει την μπάλα έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία δυσκολεύοντας αρκετά την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ.Μετά το μισάωρο η Εβερτον κέρδισε κάποιες μπάλες στην επίθεση αλλά και κάποιες στημένες φάσεις όπου σε μια από αυτές στο 45ο΄ λεπτό ο Γκρέι είχε ένα καλό σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σμάιχελ.

              Το δεύτερο 45λεπτο του αγώνα ήταν πιο παραγωγικό και για τις δυο ομάδες όσο αναφορά τις ευκαιρίες με την Εβερτον να γίνεται πιο πιεστική φτάνοντας πρώτη κοντά σε ένα γκολ στο 67ο λεπτό όπου ο Ριτσάρλισον βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ της Λεστερ. Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο απέκτησε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να βρίσκουν χώρους. Η Λέστερ απείλησε με τον Μάντισον στο 69΄και στο 78΄ αλλά και με τον Φοφανά με μια κεφαλιά στο 79ο λεπτό. Στο 81΄ μια κεφάλια του Μινα που είχε προωθηθεί δεν ανησύχησε τον Σμαιχελ. Ο Ριτσάρλισον στο 83΄μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία. Η Λέστερ στο 85΄ και πάλι με τον Μάντισον έφτασε σε θέση να κάνει το 0-2 και να τελειώσει κάθε προσπάθεια των ζαχαρωτών για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 91ο λεπτό ο αρχηγός της ομάδας μας βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή θέση για να σκοράρει αλλά άργησε πάρα πολύ και δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση όπως περιμέναμε όλοι με αγωνία…κάτι που κατάφερε με έναν περίεργο τρόπο ο Ριτσαρλισον ένα λεπτό αργότερα στο 92΄λεπτό η μπάλα έφτασε στα πόδια του βραζιλιάνου ο οποίος σούταρε κάπως περίεργα στέλνοντας την μπάλα όμως προς την εστία του Σμαιχελ ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι και έτσι η Εβερτον πήρε έναν ακόμα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την σωτηρία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο