1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-4 (ΔΙΑΛΥΣΗ)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-4 (ΔΙΑΛΥΣΗ)

 Μία Έβερτον σε βαθύτατη κρίση δέχθηκε 4 γκολ από την Λίβερπουλ. Γνώρισε μία ήττα στα όρια της διάλυσης, δίκαια, από μια ανώτερη Λίβερπουλ.

 Αν η καλή μέρα δείχνει από το πρωί, κατανοήσαμε από το πρώτο δεκάλεπτο ότι θα ήταν η χειρότερη δυνατή μέρα. Η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Μετά από 3 κλασικές ευκαιρίες, στο 9′ άνοιξε το σκορ με σουτ του Henderson. Οι μπλε δεν έδειξαν να ξυπνούν ούτε μετά από το γκολ. Μοιραία στο 19′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον Salah, που πλάσαρε εντυπωσιακά τον Pickford. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι βαδίζει προς τον διασυρμό και άρχισαν να βάζουν λίγη ένταση στο παιχνίδι τους. Σε μια μάλλον ανύποπτη φάση ο Richarlison κατάφερε να βγάλει με διαγώνια πάσα τετ α τετ στον Gray που πλάσαρε σωστά τον Allison και μείωσε σε 1-2. Μετά το γκολ και ως το ημίχρονο, ήταν το μοναδικό σημείο του αγώνα που η Έβερτον κυριάρχησε στο παιχνίδι.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ελαφρώς καλύτερη Έβερτον και φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Η Λίβερπουλ ήταν βέβαια πάλι καλύτερη, αλλά τουλάχιστον για το πρώτο τέταρτο η ομάδα μας έδειχνε ανταγωνιστική. Όμως ένα κακό γύρισμα στον Coleman και η αδυναμία του Ιρλανδού να κοντρολάρει. Βοήθησαν τον Salah να κλέψει την μπάλα  να βγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει τον Pickford για το 1-3. Αυτό ήταν από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η Έβερτον ουσιαστικά εξαφανίστηκε μέσα από το γήπεδο. Κάτι που για άλλη μια φορά δείχνει μια άρρωστη νοοτροπία. Στο 79′ το γκολ του Jota απλά έδωσε έκταση στην νίκη της Λίβερπουλ και απογοήτευση στον κόσμο . Ο κόσμος της ομάδας που για δεύτερη φορά άδειασε το γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την λήξη του παιχνιδιού. Αν αυτό δεν προβληματίζει τον κ .Moshiri για το που οδεύει η ομάδα τότε δεν γνωρίζουμε τι άλλο μπορεί.

Συνθεσεις-Στατιστικά-Βαθμολογία παικτών

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο