1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ 2-0 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΡΙΤΣ 2-0 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ)

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η Έβερτον επιβλήθηκε με 2-0 της Νόριτς και επέστρεψε στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, παρά τις απουσίες.

 Ο Rafa Benitez επέστρεψε μετά απο δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο 4-4-2. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με πολλές και συνεχόμενες σέντρες προς την περιοχή της Νόριτς. Η Έβερτον δεν έδειχνε να πετυχαίνει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι μοναδική ευκαιρία ήταν μια χαμηλή σέντρα του Iwobi, η μπάλα έφτασε στον Rondon που πάσαρε δίπλα του στον Townsend το σουτ του όμως δεν ήταν καλό μια και μπλόκαρε ο Krul. Στο 25′ ήρθε η φάση που η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. O Allan μπήκε στην περιοχή με τον Kabak να τον κλοτσάει. Ο διατήτης αμφέβαλε αλλά αφού είδε την φάση στο var υπέδειξε τελικά το πέναλτι.Ο Townsend χτύπησε το πέναλτι στο 29′ σωστά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.Το υπόλοιπο ημίχρονο πέρασε σχεδόν αδιάφορα χωρίς να δούμε κάτι ουσιαστικό.Μοναδική φάση στο 44′ όταν ένα μακρινό σουτ του Normann ανάγκασε τον Pickford να στείλε την μπάλα κόρνερ.

 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με λίγο περισσότερη ζωντάνια. Η ομάδα μας είχε δύο σουτ ένα με τον Iwobi(48′) και ένα με τον Townsend(49) που έφυγαν άουτ. Στην συνέχεια γύρισε λίγο πίσω έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και έπαιξε κάπως με την φωτιά. Η Νόριτς είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Normann. Αρχικά στο 51′ που ανάγκασε τον Pickford σε καλή επέμβαση που έστειλε την μπάλα κόρνερ. Λίγο αργότερα στο 60′ χτύπησε ένα φάουλ αλλά ευτυχώς η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 77΄σε μια αντεπίθεση της ομάδας μας ο Grey που έκλεψε την μπάλα πάσαρε μέσα στην περιοχή στο Doucoure που τετ α τετ με τον Krul με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 85′ η ομάδα μας έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Μετά απο ένα κόρνερ ο Godfrey σχεδόν εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει με το κεφάλι τον Krul. Στα ευχάριστα του παιχνιδιού το ντεμπούτο του 18χρονου φορ, Lewis Dobbin.

 Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν οι Townsend, Doucoure, Grey και Pickford.

Στατιστικά-Συνθέσεις-Βαθμολογία παικτών

Στιγμιότυπα

αφησε ενα σχολιο