1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ 0-0 (ΠΕΝ. 4-2)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ 0-0 (ΠΕΝ. 4-2) ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

 Μπροστά σε 41.000 χιλιάδες κόσμο και με πολύ αέρα στο γήπεδο η Έβερτον κέρδισε στα πέναλτι την Σέλτικ με 4-2 για τον πρώτο της αγώνα στο Sydney Super Cup.

  Η Έβερτον δεν ήταν καλύτερη της Σέλτικ, μια και η Σκωτσέζικη ομάδα έμοιαζε ελαφρώς πιο επικίνδυνη και αν και ήταν εντυπωσιακά άστοχη, είχε περισσότερες τελικές στην εστία και 1-2 καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Όπως γεγονός άξιο αναφοράς είναι πως και η ομάδα μας δεν είχε καμία τελική εντός εστίας . Ο Frank Lampard έδωσε την ευκαιρία και στους μικρούς να αγωνιστούν (Price, Cannon, Mills).

 Αξίζει να κρατήσουμε ότι η Έβερτον έδειχνε σε κάποια σημεία την συνήθη δυσκολία να βγάλει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Όμως στα θετικά πρέπει να πιστώσουμε ότι η ομάδα δημιούργησε και κάποιες εντυπωσιακές επιθέσεις με δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα, έστω και αν όλα χαλούσαν στην τελική η πριν την τελική προσπάθεια.

 Η σύνθεσή της Έβερτον και οι αλλαγές ήταν Βegovic (C); Patterson, Keane, Mina (Holgate 46), Tarkowski, Mykolenko (Vinagre 66); Doucoure (McNeil 46), Price, Gordon, Maupay (Cannon 75), Gray (Mills 75).

Το 0-0 του κανονικού αγώνα ακολούθησαν πέναλτι:

Για την Έβερτον ευστόχησαν οι Keane,Cannon,Patterson και Gordon ενώ αστόχησε ο Mills

Για την Σέλτικ ευστόχησαν οι Forrest, Abada και αστόχησαν οι Giakoumakis,Hatate

αφησε ενα σχολιο