1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

 Η Έβερτον ετοιμάζεται για τελικό την Κυριακή αλλά οι φυλλάδες δεν την αφήνουν ήρεμη. Αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν να διαβάζουμε φήμες για την απομάκρυνση του Sean Dyche μέρες πριν τον τελικό παραμονής.

 Ρεπορτάζ του συνήθως αξιόπιστου δημοσιογράφου Duncan Castles στην Daily Record (25 Μαΐου) υποστηρίζει ότι ο σύλλογος σχεδιάζει να απολύσει τον Sean Dyche αν η ομάδα σωθεί. Ένα δημοσίευμα που το χρονικό διάσημα που κυκλοφορεί μπορεί αν χαρακτηριστεί ύποπτο.Μια και πιθανή αναστάτωση τον μόνο που θα ωφελούσε είναι οι αντίπαλοι της Έβερτον στην μάχη της παραμονής

 Το δημοσίευμα μάλιστα μοιάζει ακόμα πιο ύποπτο γιατί  όσοι νομίζεται ότι θα διαβάζατε τουλάχιστον κάποιο σπουδαίο όνομα θα απογοητευτείτε Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά  “Η Έβερτον έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ενός νέου προπονητή με την προσδοκία ότι ο σύλλογος θα παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ την τελευταίο αγωνιστική την Κυριακή», έγραψαν. «Έχουν ακουστεί υποψήφιοι ως πιθανοί αντικαταστάτες του Sean Dyche, ο οποίος διορίστηκε στα τέλη Ιανουαρίου για να διατηρήσει την προβληματική ομάδα του Merseyside στην κατηγορία. Η Record Sport κατανοεί ότι η Έβερτον έχει έρθει σε πρώτη επαφή με τον προπονητή της Μποταφόγκο, Luis Castro.

 Όσοι αναρωτιόνται ποιος είναι ο κύριος Luis Castro πρόκειται για έναν 61ετών Πορτογάλο προπονητή που η σπουδαιότερη επιτυχία στην καριέρα του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουκρανίας με την Σαχτάρ Ντόνεσκ. Χαρακτηριστικό της καριέρας του ότι έχει περάσει από 14 ομάδες μεταξύ αυτών και ένα δίμηνο ως υπηρεσιακός στην Πόρτο. Όμως σε καμία ομάδα δεν έχει παραμείνει έστω 3 χρόνια .

 Τα συμπεράσματα δικά σας.

αφησε ενα σχολιο