1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Φίλοι Εβερτονιανς γεια σας

 Μετά από συνομιλίες που είχαμε με διάφορα μέλη όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και σήμερα. Καταλήξαμε ότι ιδανικό παιχνίδι για μια εκδρομή μέσα στον Αύγουστο είναι αυτό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στις 20/8/2022.

  Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτή την ημερομηνία αλλά 2 είναι οι βασικότεροι λόγοι ο ένας είναι ότι δείχνουν ήδη να συγκεντρώνονται τα απαιτούμενα εισιτήρια που η Έβερτον θέλει για να κάνει ομαδική πώληση και 2 είναι ότι θέλουμε να προλάβουμε πιθανά νέα μέτρα λόγω πανδημίας. Το παιχνίδι με την Τσέλσι που είναι το προηγούμενο εντός έδρας δυστυχώς δεν είναι εύκολο λόγω 1η αγωνιστικής και μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων αλλά και λόγω ημερομηνίας αδειών του Αυγούστου για τον περισσότερους Έλληνες. Διάφορα ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ που ακολουθεί μετά την Νότιγχαμ.

 Να επαναλάβουμε για τα νέα μέλη της λέσχης μας, ότι εμείς φροντίζουμε μόνο για το εισιτήριο του παιχνιδιού. Επίσης όσο είμαστε στο Λίβερπουλ θα οργανώσουμε και κάποιες άλλες επισκέψεις λ.χ στο νέο γήπεδο και σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία. Όσον αφορά ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια μπορούμε και εκεί να βοηθήσουμε με την σχετική πείρα που έχουμε . Όμως έχουμε αποφασίσει σαν λέσχη επειδή δεν είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που ταξιδεύουμε κάθε φορά και τα οικονομικά του καθενός είναι διαφορετικά να μην ασχολούμαστε με κρατήσεις σε ξενοδοχεία η αεροπορικά.

Όσοι ενδιαφέρεστε ιδανικό για εμάς και για εσάς θα ήταν να έχουμε μια οριστική απάντηση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 21/6/2022

Δήλωση συμμετοχής :Greek-toffees@mail.com και κάτω από την δημοσίευση αυτού του άρθρου στο facebook

Τέλος όσοι δεν είναι μέλη και ενδιαφέρονται να γίνουν μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά εδώ

 

 

αφησε ενα σχολιο