1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ BRANTHWAITE

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ BRANTHWAITE

 Ο Jarrad Branthwaite και το μέλλον του δανεισμού του στην ΠΣΦ Αϊντχόφεν είναι ένα καυτό θέμα στην επικαιρότητα της Έβερτον.

 Μάλιστα έχουμε αναφερθεί ξανά εδώ, στο ότι στην ομάδα μας δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους με τον χρόνο συμμετοχής του νεαρού αμυντικού. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει αρκετά έντονα τα ρεπορτάζ, που υποδηλώνουν ότι η Έβερτον είναι έτοιμη να ανακαλέσει τον δανεισμό του νεαρού αμυντικού.

 Δεδομένο είναι ότι για τον εκ νέου δανεισμό του, ενδιαφέρονται ορισμένοι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο. Όμως η ολλανδική εφημερίδα Voetbal International που πριν λίγο καιρό εμφάνιζε άνετη την Ολλανδική ομάδα στο ενδεχόμενο να χάσει τον 20χρονο  πλέον γράφει. Το μέλλον του Jarrad Branthwaite είναι το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ ΠΣΦ και Έβερτον. Η ομάδα της Αϊντχόφεν θα ήθελε να κρατήσει τον αμυντικό στο δεύτερο μισό της σεζόν.Αν είναι στο χέρι της ΠΣΦ, ο Branthwaite θα συνεχίσει στην Αϊντχόφεν για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, η Έβερτον έχει το δικαίωμα να πάρει πίσω τον αμυντικό γιατί δεν έχει παίξει αρκετά. Οι συμφωνίες σχετικά με αυτό καθορίζονται στη σύμβαση που έχει υπογραφεί. Οι σύλλογοι βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις μεταξύ τους για τη συνέχιση της περιόδου του δανεισμού.”

αφησε ενα σχολιο