1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 2 ΤΗΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 2 ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Έβερτον βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Rafa Benitez αλλά υπάρχουν μεταγραφικά θέματα που μια και η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31/1 δεν μπορούν να περιμένουν.Έτσι η ομάδα μας γλυκοκοιτάει 2 παίκτες της Τότεναμ.

 Τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στις αρχές Φεβρουαρίου αναγκάζουν την Έβερτον αν ψάξει έστω και για μια προσωρινή λύση για την θέση του τραυματία Abdoylaye Doucoure. Η Έβερτον προσπαθεί να αποκτήσει με δανεισμό τον κεντρικό μέσο της Τότεναμ  Tanguy Ndombele.Ο 25χρονος Γάλλος φαίνεται ότι είναι αποφασισμένο να φύγει από το βόρειο Λονδίνο τις επόμενες έξι ημέρες. Ο Ndombele έχει αναμφισβήτητα ταλέντο ωστόσο, μια σειρά από προπονητές δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν. Η Παρι Σεντ Ζερμεν έχει αναδειχθεί ως ο πιο πιθανός υποψήφιος για την απόκτηση του όμως και η Έβερτον είναι στο παιχνίδι.

Ο δημοσιογράφος Alasdair Gold μιλά για τον Dele Alli επίσης της Τότεναμ στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube  “Στην Έβερτον σίγουρα, υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν. Νομίζω ότι το ενδιαφέρον της Έβερτον φαίνεται να είναι λίγο περισσότερο από της Νιουκάστλ. Νομίζω ότι η Έβερτον θα μπορούσε να είναι ένας καλός σύλλογος για τον Dele για να ξαναχτίσει και να πιέσει την επανεκκίνηση της καριέρας του“. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα στον Dele Alli ενδιαφέρει η προοπτική της Έβερτον αλλά τηρεί στάση αναμονής για να δει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

αφησε ενα σχολιο